luni, 7 ianuarie 2013

Enigma extraterestrului crescut de o bunica

Cand discutam despre extraterestrii ne gandim la OZN-uri super tehnologizate, la rapiri, la experiente ciudate pe cobai umani si la entitati mici cu capul mare si ochi negri. Dar o poveste ciudata venita din Rusia poate sa ne schimbe putin perceptia asupra entitatilor extraterestre prezente printre noi.
In anul 1996, langa orasul Kistim, din regiunea Celiabiansk, din Rusia, o batrana care obisnuia sa ingrijeasca mormintele cimitirului din localitate a simtit nevoia, intr-o noapte, de a merge in cimitir. In cimitir aceasta a dat peste un "omulet cu ochii mari".
Bunica Tamara (caci asa o chema) nu a stat pe ganduri si a luat "omuletul" acasa. Avea trasaturi umanoide, in schimb avea ochii mari pe care nu ii inchidea niciodata,, avea o deschizatura mica pe post de gura iar capul sau semana cu o casca si era format din patru placi tuguiate in varf.
Acasa bunica a avut grija de aceasta entitate. A hranit-o cu lichide, pentru ca gurita lui mica nu parea sa poata consuma alimente solide, l-a plimbat prin sat si spunea oamenilor ca pe "micut" il va infia cat de curand. Oamenii din sat il considerau un avorton sau un copil deformat. Bunicuta i-a pus si un nume... Alionska. Asa ca aceasta la ingrijit ca pe copilul sau convinsa fiind ca Dumnezeu i l-a trimis pentru a avea grija de el.
Corpul "micutului" era de culoare alba asemanator laptelui, iar articulatiile erau diferite de cele ale oamenilor, ceea ce facea ca mainile si picioarele sa fie mai flexibile decat cele ale oamenilor. Alionska nu avea buric sau organe sexuale.
Dupa o perioada Alionska a murit iar corpul sau s-a mumificat de-a binelea. Imediat dupa a murit si bunica. Imediat corpul mumificat al lui Alionska a ajuns pe mainile militiei. Drept marturie stau declaratiile capitanului Evgheni Mokicev, cel care s-a ocupat de caz si cel al maiorului Vladimir Bendlin, care a preluat imediat cazul.“Când am văzut prima dată mumia, m-a lovit un sentiment extrem de straniu. Cu siguranţă fiinţa aceea nu era un avorton, aşa cum vorbeau localnicii”, avea să mărturisească maiorul Bendlin.
Imediat, corpul mumificat al lui Alionska a fost dus la expertize. S-au prelevat mostre din tesutul fiintei. In timp ce ancheta era in curs, corpul lui Alionska a disparut. Medicul a spus ca Alionska a fost predat unor trimisi de la Moscova. Dar la o atenta cercetare s-a observat ca nimeni nu ii trimisese pe acei asa zisi trimisi sa ia cadavrul.
Mostrele de tesut extrase din cadavru au fost trimise la Institutul Medico-Legal din Moscova pentru analize suplimentare. Analizele au aratat ca acea entitate detinea o gena care nu corespunde nici cu oamenii si nici cu vreun animal terestru.
In plus cercetatorii au descoperit ca Alionska semana perfect cu entitatile cazute acum zece mii de ani pe teritoriul cunoscut acum ca fiind Dropa (in Dropa acum 10.000 de ani in urma a cazut un OZN - supravietuitorii navei prabusite au fost vanati de catre bastinasi ramanand doar doua dintre entitati care au reusit sa ii "imblanzeasca" pe salbaticii bastinasi si care au reusit sa convietuiasca cu acestia multi ani inainte).
In 2002, in revista “Flying Saucer Review” apărea un articol cu imagini incredibile: o mumie a unei fiinţe perfect asemănătoare cu extraterestrul pitic Alioşenka. De data asta s-a observat ca Alionska semana perfect cu o entitate care a fost gasita in Porto Rico si omorata de catre cel care a gasit-o.
Cat despre moartea lui Alionska, aceasta a dus numai intamplari stranii. Imediat bunica a murit intr-un accident, academicianul Mark Mikhiker, care a facut cercetari in zona a decedat si el la scurt timp dupa ce s-a intors la Moscova, iar trupului lui Alionska a disparut fara urma.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu