sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Extraordinara putere a elixirului sexual

Cea mai mare realizare a barbatului consta in transformarea rezervei sale energetice sexuale in creativitate si energie psiho- spirituala, care sa-i asigure o cat mai rapida evolutie. Retinerea semintei in interiorul corpului este primul pas catre inversarea acestui ciclu in care barbatul plateste un pret foarte ridicat si inutil in schimbul satisfacerii sexuale, fara sa ajunga sa traiasca extazul daruit de eros.

Retinerea fluidului seminal
De-a lungul secolelor s-au emis diferite ipoteze in legatura cu elixirul secret al sexualitatii. Inteleptii Orientului au inteles de mult timp ca actul sexual, atunci cand este realizat cu dragoste si este controlat, poate determina trezirea puterilor latente ale mintii si ale corpului. Actul iubirii a fost recunoscut dintotdeauna ca fiind benefic, spiritualizant si izvor de fericire, iar maestrii taoisti au descoperit in el si principiile nemuririi.
Prin exersarea controlului asupra unor anumiti muschi, tendoane si tesuturi din partea inferioara a trunchiului si prin dispersarea tensiunii genitale in intreg corpul, fluidul seminal poate fi retinut. In acelasi timp vor putea fi resimtite senzatii deosebit de placute, de o infinita varietate. Starile de fericire determinate de acest mod de a iubi sunt total diferite de obisnuitele placeri fizice; intensitatea lor este atat de mare incat adeseori produc trezirea spirituala a celui care le traieste.
Un barbat care stapaneste aceasta metoda isi va descoperi activitatea sexuala profund transformata si va realiza cum in viata lui s-a produs o minunata schimbare. Cuplurile devin asemeni unui dinam, generator de uriase cantitati de energie. Prin aceasta metoda se poate face dragoste mult mai des decat inainte si efectele produse la nivel psiho-mental de acest nou mod de a face dragoste vor determina uluitoare transformari in relatia de cuplu, cu ecouri profunde la nivel spiritual.
15 litri de lichid seminal
Se poate estima, cu oarecare aproximatie, ca barbatul ejaculeaza in medie de 5000 ori in viata, echivalentul a aproximativ 15 litri. Statistica furnizeaza urmatoarele detalii despre frecventa ejaculatorie obisnuita a unui barbat (in America).
Sa luam in calcul estimarea de 5.000 de ejaculari pe viata (estimare facuta de Kinsey in anii ‘50).
Pentru a calcula fluxul de fluid seminal pierdut in mod normal:
5.000 x 3cmc (fluid) =15.000 cmc.
Aceasta inseamna cca. 15 litri fluid seminal. Samanta risipita intr-o ejaculare obisnuita are un volum de 2 pana la 5 cmc. Aceasta cantitate contine intre 200 si 500 milioane celule spermatice individuale.
Corpul nostru contine energie atomica
Aceasta concluzie este uimitoare: o singura ejaculare obisnuita raspandeste intre 2 milioane si 500 de milioane de spermatozoizi. Distribuita la 250 milioane de ovule, o singura ejaculare ar genera, in masura in care se poate imagina asa ceva, populatia actuala a Statelor Unite. Inmultind mai departe cu 5000 ejaculari, obtinem indicele numeric al puterii seminale. Un barbat ejaculeaza o cantitate de substanta suficienta pentru a crea un trilion de vieti umane. In corpul unui barbat se afla capacitatea de a produce mai mult de doua sute de ori populatia existenta pe planeta. In adevaratul sens, fiecare barbat poate crea un acumulator de energie in propria fiinta care ar fi mai puternic decat chiar bomba atomica. Daca acest imens rezervor de energie psihica ar fi fost destinat dragostei si armoniei, planeta noastra ar fi fost o planeta a fericirii continue.
Unii oameni de stiinta occidentali pot fi amuzati de ideea ca sperma poate avea aceasta putere imensa. Insa nici unul nu poate nega potentialul vital existent in sperma unui singur barbat. Pastrand aceasta forta generatoare de viata in noi insine, vom asimila energii uriase pe care le vom putea focaliza precis in sensul unei profunde transformari launtrice.
Efectele asimilarii acestei energii pot fi diferite la fiecare individ. Nici un om sau rasa umana nu utilizeaza in aceeasi directie, acelasi tip de energie. Unele grupuri de oameni isi dezvolta mai mult forta fizica, altele - rezistenta la boala, altele - puterile de clarviziune sau longevitate, iar o alta categorie de oameni foloseste acest potential urias pentru evolutia spirituala. Dar oricare ar fi directia orientarii energiilor launtrice produse in urma procesului de transmutare insotita de sublimare a potentialului vital si creator, barbatul are capacitatea de a-si imbogati substantial viata activa prin adaptarea creativa la mediul in care traieste.
Fiecare barbat poate crea 4 bilioane de oameni
Multi barbati sunt inca limitati de instinctele lor biologice, insa atunci cand ei vor trece pe un nivel evolutiv mai inalt, libertatea totala a existentei lor spirituale va fi mai presus de influenta instinctului biologic. Aceasta nu incalca principiile fizicii, ci pretinde numai ca suntem creati cu puterea inerenta de a ne cultiva energia la un nivel care sa ne permita sa ne stapanim liberi corpurile fizice. Revelatiile mentale ne-au permis sa concepem arma nucleara si sa trimitem oameni pe Luna; atunci de ce sa nu ne folosim mintea pentru a ne conduce si controla perfect propriul corp care este mai aproape decat Luna?
Explicatiile stiintifice palesc in fata capacitatii de a crea 4 bilioane de exemplare umane unice, fiecare in parte inzestrata cu inteligenta creativa. Fizica teoretica moderna recunoaste astazi ca este imposibil sa analizezi actul extatic al creatiei. Fizica cuantica a acceptat perspectiva ca nu exista particula fizica la baza crearii lumii. Exista numai multiplele universuri ale spatiului si timpului, inlantuite impreuna in infinitele campuri energetice formatoare.
Energia sexuala este un camp de forte generat in interiorul corpului si aflat   intr-o stransa interactiune cu marile campuri cosmice prin procese si fenomene complexe de rezonanta, interactiuni pe care nici un cercetator nu le intelege astazi. Dar nu exista nici un motiv sa asteptam 500 de ani pentru ca stiinta sa vina cu explicatii despre sexualitate, de vreme ce fiecare om poate experimenta manifestarea specifica a propriului camp energetic sexual si de aici sa traga propriile concluzii chiar in prezent. Maestrii orientali au fost adevarati oameni de stiinta inzestrati cu putere de introspectie si autoanaliza care s-au consacrat cunoasterii evolutiei umane prin metode spirituale. Fiecare generatie a testat practicile care le-au fost transmise si a urmarit sa le imbunatateasca. Metodele s-au schimbat de-a lungul timpului, dar principiul a ramas acelasi: puterea spermei este o forta gigantica aflata intr-un mod superior oricand la dispozitia barbatilor si asteptand ca acestia sa o foloseasca. Esenta subtila a substantei seminale este combustibilul necesar pentru expansiunea spiritului constient in nemarginire, si reprezinta totodata mijlocul de amplificare a fortei iubirii si realizarii unei adevarate evolutii spirituale in aceasta viata.

articol preluat din lucrarea "Cartea barbatului " aparuta la editura Kamala.  
sursa.. http://centru.kamala.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu