marți, 22 ianuarie 2013

Legea universala a atractiei si recunostintei

Recunostinta opereaza la unison cu o lege universala ce guverneaza intreaga viata. Aceasta este legea atractiei, care gestioneaza intreaga energie a Universului, de la formarea atomilor si pana la miscarea planetelor. Ea spune ca "principiile similare se atrag". Celulele unui organism viu sunt mentinute laolalta, la fel ca si substanta unui obiect material, numai datorita legii atractiei. Aceeasi lege opereaza inclusiv asupra gandurilor si sentimentelor tale, care reprezinta in egala masura manifestari energetice. De aceea, tu atragi catre tine tot ceea ce gandesti si tot ceea ce simti.
Spre exemplu, daca gandesti: "Nu-mi place slujba pe care o am", "Nu am destui bani", "Nu-mi pot gasi un partener perfect", "Nu-mi pot plati facturile", "Nu cred ca o sa reusesc in ceea ce mi-am propus", "Cutare nu ma apreciaza", "Nu ma inteleg cu parintii mei", "Copilul meu are o problema" sau "Am dificultati in casnicie" - tu vei atrage din ce in ce mai mult aceste experiente de viata.
In mod similar, daca te gandesti la lucrurile pentru care te simti recunoscator, cum ar fi: "Imi iubesc slujba", "Familia mea ma sprijina in tot ceea ce fac", "Am avut o vacanta excelenta", "Ma simt uimitor de bine astazi", "Fiscul mi-a returnat o suma incredibil de mare de bani, considerand-o deductibila din impozitele pe care le-am platit" sau "Am petrecut un weekend minunat in natura, alaturi de fiul meu", si daca simti sincer starea de recunostinta, tu vei atrage din ce in ce mai mult aceste motive de satisfactie in viata ta. Legea atractiei este imuabila, operand de fiecare data, la fel cum fierul este intotdeauna atras de catre un magnet. Recunostinta ta are o calitate magnetica, si cu cat ti-o vei manifesta mai abundent, cu atat mai mare va fi prosperitatea pe care o vei atrage in viata ta. Aceasta lege este universala!

extras din cartea... "Magia" de Rhonda Byrne

Un comentariu:

  1. Cum poate fi descrisa aceasta lege ?
    “Gandirea este o energie creatoare. Ea atrage toate elementele necesare pentru materializarea obiectului asupra careia se focalizeaza. “ Charles F. Haanel

    RăspundețiȘtergere