vineri, 25 ianuarie 2013

Mecanism extraterestru gasit intr-o bucata de carbune

Atunci cand se deschide vorba de viata extraterestra sau de vizitele extraterestre pe Pamant primim un raspuns sec.... nu avem dovezi clare. In schimb dovezile sunt extraordinar de multe si de graitoare dar cine nu vrea sa le vada nu le va vedea niciodata.
O astfel de dovada este si ultima descoperire facuta de un barbat ce a observat ceva ciudat atunci cand a sfaramat o bucata de carbune. Si-a dat seama ca ce a descoperit el este ceva foarte ciudat si trebuie cercetat.
Asa ca acel obiect a fost cercetat de catre experti, care au concluzionat ca ar putea fi de fapt parte a unui "schimbator de viteze" foarte avansat. Misterul este amplificat de varsta carbunelui in care s-a gasit obiectul... 300 milioane de ani. Avand in vedere ca obiectul a existat dinaintea formarii carbunelui atunci lucurile par sa se complice si mai mult.
Se pare ca obiectul a existat inca de dinaintea dinozaurilor. Atunci ce oameni ar fi putut realiza acest obiect? Daca nu a fost realizat de catre extraterestri atunci obiectul poate fi dovada unei civilizatii foarte avansate si foarte vechi care a existat pe Pamant.
Sa nu uitam ca urmele unei civilizatii foarte avansate au fost gasite pe piramide si pe ruine vechi de peste 20.000 de ani in urma. Dar se pare ca acum 300 de milioane de ani in urma a mai existat o civilizatie. Cine au fost ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu