luni, 14 ianuarie 2013

Ni se pregateste un guvern mondial

Cred ca ati auzit toti despre acest fapt. Site-urile de profil sunt pline de teorii ale conspiratiei despre acest subiect. Aceste teorii au facut ca partea negativa a viitorului guvern mondial sa fie scoasa in evidenta.
Adevarat este ca umanitatea are nevoie de un guvern mondial. Nu glumesc cand spun asta si nu am nici-un gand sumbru, ci doar cred ca umanitatea trebuie sa fie unita. Noi ca umanitate suntem o Singularitate, o Constiinta Globala asa ca primul pas spre o noua treapta evolutiva ramane o uniune teritoriala de amploare.
Trebuie sa termina cu razboaiele, cu diferentele teritoriale, cu rasismul si sa pornim la drum ca o singura natiune. O natiune PAMANTEANA. Dar asta nu inseamna sa fim uniti in sclavie.
Ceea ce ni se pregateste acum nu ne avantajeaza ca oameni si natiuni. Ni se pregateste un uniune intr-o sclavie controlata. Recent Bilderbergul Herman Van Rompuy a chemat in ajutor marea putere de la rasarit, Rusia, pentru a construi o uniune durabila si mondiala.
Cunoscutul grup Bilderberg este initiatorul acestei uniuni majore de viitor si face tot posibilul ca aceasta sa se realizeze. Totusi nu inteleg, daca aceasta uniune globala ar fi in interesul nostru ca si umanitate, atunci de ce se grabesc? Stim doar ca lucrurile bune nu se fac in graba.
Graba aceasta ar fi doar daca sunt urmarite anumite interese imediate. Iar aceste interese au luat o amploare deosebita in ultimul timp starnind de fapt o mare criza economica mondiala. Trebuie sa fii orb sa nu observi ca aceasta criza economica are legatura cu viitoarea uniune mondiala. Asta deoarece cea mai arzatoare problema care a fost pusa pe tapet in aceasta perioada a fost criza datoriilor de stat. Si cum a fost rezolvata aceasta problema?.... prin crearea de alte datorii si mai mari.
Totul are un scop, nimic nu este facut la voia intamplarii. Datoriile nou facute a tarilor precum Grecia, Spania, Irlanda, Portugalia, Romania, Ungaria, Polonia, Bulgaria, Lituania, sunt de fapt pietre de moara atarnate la gatul acestor tari. Stim cu totii ca un nivel al datoriei foarte ridicat nu va putea niciodata fi lichidat.
Toata aceasta modalitate economica parca este construita pentru tine in sclavie statele europene. Statele europene puternic dezvoltate sunt deja supraindatorate, ramanand la "suprafata" doar statele europene estice (recent iesite din comunism) care inca nu au acumulat datorii considerabile.
Ceea ce este oribil in aceasta poveste este faptul ca banii pe care aceste datorii le iau, nu exista. Sunt doar numere de cont care mai apoi vor fi acoperite cu munca noastra. Iar munca noastra va fi serioasa ca sa putem acoperi zeci de mii de euro per persoana, datorie, avand in vedere ca reformele de austeritate aplicate in aceste tari au facut ca nivelul salarial (in euro vorbind) sa scada simtitor si ca alimenetele sa se scumpeasca destul de mult.
Acum urmeaza petrolul si gazul sa se scumpeasca, desi este foarte ilogica aceasta scumpire avand in vedere ca depresia economica prin care am trecut a facut ca cererea de petrol si de gaze sa scada simtitor. Ca sa nu mai vorbim ca tari precum tara noastra (administrate extrem de prost) sa dea aproape pe gratis tot sistemul energetic national unor investitori care nu au nici cea mai mica remuscare in a mari sistematic preturile la gaze, electricitate si petrol fara vreo explicatie logica.
Dar cum am mai spus, totul este bine calculat iar sistemele politice internationale nu rezista deloc in fata acestui plan bine pus la punct. Totul se bazeaza pe bani si pe lacomia oamenilor politici. Politicienii sunt avizi dupa bani si putere iar cei care vor sa detina controlul le pot oferi asa ceva. Asa ca totul este ca si rezolvat.
Cum reparam asta? In primul rand trebuie sa ne schimbam perceptia asupra societatii, de fapt trebuie sa ne schimbam noi ca oameni. Mai apoi trebuie sa ne implicam mai mult in conducere si sa inlaturam gastile de golani care s-au inradacinat pe scaunele conducerii.
Fara o schimbare radicala a firii nostre nu o sa putem face nimic fiindca totul este foarte bine pus la cale. Totul este aranjat de foarte mult timp si acopera cele mai mici detalii. Noi ca entitati am intrat de mult in jocul celor care ne vor stapani, iar singura optiune este sa dam stop joc si sa o luam de la capat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu