duminică, 6 ianuarie 2013

Saltul in dimensiunea a IV-a sau Marea Translatie

Multe materiale au fost scrise pe aceasta tema. Unele dintre materiale se regasesc si pe blogul meu. Dar marea majoritate a acestor materiale fac ca acest salt intr-o noua dimensiune sa fie brusc si sa fie asociat cu anul 2012.
In legatura cu anul 2012 sa fie clara treaba... este doar un an obisnuit. Un an obisnuit nu poate fi hotar pentru  inaltarea spirituala a omenirii. Pai atunci lucrurile nu ar mai fi corecte (sa nu uitam ca legile universale sunt foarte corecte), cei care locuiesc mai la est se ilumineaza mai repede. De fapt asa este, soarele ajunge prima data la est, deci logic se ilumineaza mai repede :)).
Tot ceea ce tine de Marea Translatie tine de noi si de ceea ce facem noi. Nu o sa ajungem niciodata la Marea Translatie sau saltul spre alta dimensiune daca noi nu ajungem sa ne respectam unii pe altii si sa respectam natura. Marea Translatie inseamna un salt spre Unitate. Ca sa facem un salt spre Unitate trebuie ca noi sa ne simtim uniti cu tot ceea ce ne inconjoara. Razboaiele, distrugerea sistematica a naturii, nerespectarea celorlalti indivizi si a animalelor nu face decat sa ne indeparteze de la Marea Translatie.
Ceea ce inseamna 2012 nu are decat o mica legatura cu Marea Translatie. 2012 reprezinta doar sfarsitul unei era. Ce este adevarat, este ca era care a trecut a fost o era intunecata a inrobirii, mizeriei si a singuratatii. Era noua este era regasirii interioare si a Unitatii. Aceasta era atrage noi energii care fac ca gandurile noastre sa prinda mai usor contur. Un prim "vinovat" in aceasta situatie este Soarele. El ne trimite mai multa energie care ne incarca si ne modifica substantial moleculele. Depinde de noi daca suntem pregatiti pentru acest flux energetic atat de puternic, pentru ca daca nu suntem pregatiti corpul va privi ca inamic acest flux energetic intens si va dezvolta celule canceroase.
Totul este doar energie... trebuie sa intelegem asta. In momentul de fata suntem bagati intr-o "priza" cu un voltaj mai mare. Asa ca trebuie sa inlesnim trecerea acestei energii prin noi. Si asta nu putem face decat daca simtim Unitatea. Iar Unitatea nu o vom putea simti decat prin IUBIRE. Cand iubim ne Unim cu Totul. Stiti doar ca atunci cand iubiti pe cineva cu adevarat sunteti capabili sa va dati viata pentru acel cineva. Asta deoarece spiritual deveniti una cu acea persoana.
Iubirea este singura metoda prin care vom face Marea Translatie, fiindca iubirea este energia care UNIFICA. Asa ca iubiti, si  respectati TOTUL si veti deveni UNA CU TOTUL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu