vineri, 11 ianuarie 2013

Structuri misterioase descoperite in China

China este de o valoare inestimabila in ceea ce priveste descoperirile arheologice. Dar mai ales in ceea ce priveste comorile inca nedescoperite. China este o tara in care arheologii nu au descoperit nici 1% din comoara acestei tari. Si asta din cauza autoritatilor chineze care impiedica asemenea demersuri arheologice.
Totusi sumedenia de comori ale Chinei nu poate trece neobservata de satelitii Google Earth. Unul dintre acesti sateliti a descoperit recent niste structuri foarte ciudate in mijlocul unui desert din sud-vestul tarii. Descoperirea are in centru un complex de cladiri si drumuri destul de mare si de ciudat. Cladirile par sa fie ridicate in graba, dar nu se stie ce reprezinta acestea. Fostul analist al CIA-ului, Allen Thomson ne spune ca: "Nu am nici cea mai vaga idee despre ce ar putea fi vorba". Anul trecut CIA  descoperit o retea gigantica in China. Si nu este pentru prima data cand se gasesc asemenea structuri in China. Tot anul trecut, in desertul Gobi din nord-estul Chinei s-au mai descoperit structuri ciudate care au ramas inexplicabile pana in ziua de azi.
Multi sustin ca aceste structuri ar putea fi niste "coduri" concepute pentru a fi citite de catre OZN-uri, iar altii afirma ca ar putea fi niste tinte pentru rachete. Orice ar fi aceste structuri, cert este ca aceasta tara este inca un mister pentru lumea intreaga si probabil ca o cercetare arheologica mai amanuntita ar scoate la iveala niste secrete colosale ce ar soca lumea intreaga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu