luni, 28 ianuarie 2013

Top Secret - Kennedy urma sa dezvaluie colaborarea SUA cu o extraterestrii inainte de a fi impuscat

Acest mare asasinat a produs urmari grave asupra democratiei in SUA dar a si creat mii de teorii ale conspiratiei. Una dintre aceste teorii are in prin plan faptul ca presedintele SUA urma sa faca un anunt important pentru omenire inainte de a fi impuscat in luxoasa sa limuzina presidentiala.
Profesorul cercetator istoric Lawrence Merrick, autorul bestsellerului "Killing de Messenger" sustine ca JFK a fost asasinat pentru a fi impiedicat sa dezvaluie date despre extraterestri. "Se pare că anumiți indivizi din guvern, hotărâți să păstreze secretul în privința farfuriilor zburătoare capturate, au decis să-l reducă la tăcere pe președinte" spune profesorul Merrick care își bazează afirmațiile asupra nerostitului discurs al lui JFK pe o notiță a acestuia. 
JFK a inmanat documentul ce continea discursul sau din acea zi guvernatorului John Connaly chiar in masina sa, inainte de a fi omorat. John Connaly a trait cu frica in toti acesti ani in care a avut asupra sa acest discurs necitit asa ca depus documentul intr-un seif secret care urma a fi deschis dupa moartea sa.
Documentul a ajuns pana la urma in mainile lui Merrick care l-a studiat si a cerut ca el sa fie autentificat. Cei 5 grafologi care au studiat documentul au ajuns la concluzia ca scrisul de pe document corespunde cu adevarat lui JFK.
Cercetarile au mai scos la iveala faptul ca inainte cu o zi de a se deplasa la Dallas, locul unde a fost asasinat, JFK s-a intalnit cu fostul presedinte american Dwight D. Eisenhower, pentru a se sfătui dacă să dea publicității datele sale despre existența extratereștrilor (conform zvonurilor, Dwight D. Eisenhower a fost primul presedinte american care a avut o altalnire de gradul III cu niste entitati extraterestre).
Scriitorul William Lester a mai creat o pista in elucidarea acestui mister prin punerea la dispozitie a unei scrisori trimise de JFK catre CIA în care președintele american le cerea oficialilor acestei instituții să vadă documente confidențiale despre OZN-uri. Aceasta se intampla cu 10 zile inainte de asasinat.
Se pare ca JFK  era ingrijorat de faptul ca foarte multe OZN-uri se aflau deasupra URSS si ca puteau fi interpretate gresit de catre sovietici, ca fiind nave americane, putand crea situatii dificile intre cele doua state. Numele de cod a lui JFK, creat de CIA era Lancer. Mai tarziu directorul CIA scria: "Lancer pune unele întrebări despre activitatea noastră și nu putem permite acest lucru. Va rugăm nu transmiteți părerile mai devreme de luna octombrie"…
Desi multi considera aceasta teorie ca fiind una falsa, dar aceste scrisori chiar exista si au fost autentificate. Teoria poate fi demontata doar daca se doveste ca aceste scrisori au fost scrise de catre alta persoana care putea imita perfect scrisul lui JFK desi se stie ca asa ceva este imposibil si ar fi trebuit sa gaseasca o modalitate de a face ca aceste scrisori sa para mai vechi cu aproape 50 de ani.


Iată ce dorea să dezvăluie JFK in ultimul sau discurs

"Dragii mei concetățeni, oameni din toata lumea, astăzi intram într-o nouă eră. Copilăria umanității ia sfârșit și se prefigurează o altă vârstă! O călătorie plină de  provocări. Cetățeni ai Pământului, nu suntem singuri. Dumnezeu, în infinita Sa înțelepciune, a populat Universul și cu alte ființe la fel de inteligente ca și noi. În 1954, forțele noastre militare au recuperat din deșertul  New Mexico rămășițele unei nave necunoscute. Cercetătorii au spus că vehiculul venea din spațiu. De atunci, guvernul nostru a luat contact cu creatorii acelei nave extraterestre. Cu toate că ceea ce vă spun pare terifiant și de domeniul fantasticului, vă asigur, ca președinte, că nu aveți de ce să vă temeți. Ei au promis să ajute nația noastră și să învingă inamicii umanității - tirania, sărăcia, bolile și războaiele. Deci, ne sunt prieteni, nu dușmani. Împreună cu ei vom putea crea o nouă lume. Dar, nu vă pot promite că nu se vor face și pași greșiți pe acest drum. Cred însă că suntem stăpâni pe destinul Planetei noastre și ne îndreptăm spre un viitor glorios. În următoarele zile, săptămâni și luni vom învăța multe despre acești vizitatori, de ce sunt aici și de ce v-am ascuns prezența lor atâta timp. Vă cer să priviți viitorul nu cu timiditate, ci cu curaj, pentru că putem trai în pace și prosperitate. Dumnezeu să vă binecuvânteze!"

sursa... http://www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu