joi, 17 ianuarie 2013

Ziua in care OZN-urile au oprit un meci

In decursul istoriei, OZN-urile au fost vazute in cele mai importante momente. Pe 27 octombrie 1954 un eveniment neobisnuit avea sa iasa din tipare. Un val de OZN-uri s-a vazut pe cerul Fiorentinei, in timpul unui meci de fotbal, starnind stupoare in randul spectatorilor dar si al fotbalistilor.
Ca de obicei si acel moment a fost unul important in istorie, cel putin din istoria clubului de fotbal Fiorentina, care isi disputa una dintre partidele importante din acel an. Iar desfasurarea acelei partide era in favoarea sa, Fiorentina conducand cu un neverosibil 6-2 echipa oaspete, Pistoiese. La acel eveniment au asistat 10.000 de martori facand ca desfasurarea de forte extraterestra sa fie veridica si bine vazuta in ochii ufologilor din intreaga lume.
Capitanul lui Pistoiese, Romulus Tuci, isi aminteste: "Era ora 15:27, cand au inceput sa apara, unul dupa altul. Avansau cu viteza constanta. Unul dintre ele s-a oprit exact deasupra cercului de la mijlocul terenului." Deasupra stadionului Artemio Franchi s-a aliniat o escadrila de 20 de OZN-uri care si-a facut aparitia in trei valuri.
Primul val de OZN-uri prezenta aparate cu aripi ca de vultur, al doilea val prezenta aparate sub forma de picaturi de apa, iar al treilea val a prezentat celebrele OZN-uri sub forma de farfurii. Partida de fotbal a avut de suferit din acea cauza, fiind inchisa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu