miercuri, 27 februarie 2013

Atentie! - Iranul detine tehnologii incredibil de avansate

Aceasta versiune a realitatii din Iran ne este prezentata de catre site-ul  http://21stcenturywire.com . Reporterul Patrick Henningsen a adus la cunostinta publicului faptul ca Iranul detine tehnologii foarte avansate, fiind capabil sa umileasca SUA intr-un conflict direct cu acesta.
Nave spatiale capabile sa circule usor prin spatiul extraterestru, reactoare nucleare ce produc energie libera din gravitatia si campul magnetic terestru, tratamente medicale avansate capabile de a vindeca boli,  cat si capacitatea de a depasi viteza luminii au tendinta de a ne schimba perceptia despre aceasta tara. Toate aceste secrete au fost scoase la iveala de catre fizicianul in energie nucleara dr. M.T.Keshe, seful Fundatiei Keshe din Belgia.
Daca aceste informatii se dovedesc a fi adevarate atunci problema Iranului este mult mai complexa decat credem noi, iar un atac al SUA sau al Israelului asupra Iranului ar avea consecinte extrem de grave asupra lumii intregi.
Mai jos, intr-un material video sunt prezentate mai multe tipuri de tehnologii detinute de Fundatia Keshe, tehnologii care probabil au fost preluate din descoperirile statului Iran.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu