sâmbătă, 16 februarie 2013

Cometa 2012 DA14 trebuia sa ciocneasca Pamantul?

Stiti ca pe langa Pamantul nostru, zilele astea, a trecut o cometa. Traiectoria ei a fost foarte aproape de Pamant... sau mai bine spus, prea aproape. Curios, ieri un asteroid de mari dimensiuni a provocat destule probleme intr-un oras din Rusia. Asteroidul a fost interceptat de armata rusa si a fost distrus cu ajutorul unei torpile. In schimb, bucatile survenite de pe urma impactului cu torpila au cazut pe pamant provocand panica, multe distrugeri si peste 1200 de raniti.
In acelasi timp se pare ca si in Cuba s-a intamplat un eveniment similar. Aici oamenii relateaza ca un obiect mare cat un autobuz a lovit solul in provincia cubaneza Cienfuegos, nu departe de orasul Rodas. Site-ul http://www.rainews24.rai.it ne relateaza mai pe larg subiectul.
Potrivit cercetatorilor de la NASA, evenimentul din Rusia nu a avut nici-o legatura cu trecerea lui 2012 DA14 pe langa Pamant. Dar luand in considerare faptul ca si in Cuba s-a petrecut un eveniment similar ne cam pune pe ganduri.
Este o mare coincidenta intre aceste trei incidente, ceea ce ma face sa cred ca de fapt traiectoria cometei 2012 DA14 ar fi intersectat Pamantul si probabil ca a fost distrus deasupra Pamantului. Bucati din aceasta cometa au cazut pe Pamant iar unele au ajuns in locuri locuite de oameni.
Elitele mondiale au stiut de acest eveniment. Asta a fost si motivul pentru care in ultimul timp au construit buncare si au adapostit cantitati mari de alimente. Probabil nu au fost siguri de reusita si au avut ceva emotii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu