luni, 11 februarie 2013

Demisia Papei si profetia sfarsitului lumii

Intr-o lume plina de profetii apocaliptice, dintre care 99,99% eronate, o ultima profetie vine in special pentru a ne trezi din bucuria supravietuirii datei critice de 21.12.2012. Cum omul nu se poate bucura la nesfarsit, mai trebuie pusa pe tapet o alta varianta buclucasa a unui sfarsit al lumii.
Papa demisioneaza!!! ... noi sa fim sanatosi, ati spune cu totii in glas, darrrr... dupa "taticul" Benedict cica ar veni ultimul papa si imediat dupa acest papa va veni sfarsitul lumii.
Conform unor studii facute de niste cercetatori (care nu aveau alta treaba de facut) "taticul" Benedict ar fi penultimul papa. Dupa acesta: „În timpul ultimei persecuții a Sfintei Biserici a Romei va domni Petru Romanus, care își va conduce turma printre numeroase încercări. După ce aceste încercări vor fi trecut, Cetatea Celor Șapte Coline (Roma) va fi distrusă și temutul judecător își va judeca poporul”. Aceasta profetie a fost scrisa de Sfantul Malachia, care ne spune ca ultimul papa va fi martorul sfarsitului lumii.
Sfantul Malachia a fost fascinat de papi drept pentru care a profetit viata mai multor asemenea "tatici" pe care i-a insemnat in profetiile sale sub forma de simboluri. De asemenea, Benedict al XVI-lea apare ca motto „Da gloria olivae” și ar face legătură cu faptul că pe blazonul acestuia conține o ramură de măslin.
Cum batranetea l-a pus la pamant pe fostul nazist si actualul papa Benedict se pare ca sfarsitul lumii e mai aproape ca niciodata. Cert este ca daca s-ar fi intretinut mai bine, ar mai fi amanat putin sfarsitul, dar asta e.... 
Fara sa mai glumesc pe seama acestei stiri, sincer putin imi pasa de demisia papei in schimb este deranjanta constanta cu care apar in presa tot felul de tampenii legate de sfarsitul lumii si de prorociri apocaliptice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu