vineri, 22 februarie 2013

Dosarele X - Rusii au realizat contactul cu o alta civilizatie extraterestra

Conform lui Alexey Savin, un reprezentant al Ministerului Apararii din Rusia, mai multi cercetatori rusi ar fi intrat in contact cu o civilizatie extraterestra. Dupa cum scrie Parvda, rusii au observat ca aparatele OZN apareau foarte des in zonele militare unde erau depozitate armele nucleare.
La mijlocul anilor 80, rusii au derulat un program capabil de a stimula creierul unei persoane sa functioneze accelerat. Au reusit asta, drept pentru care cercetatorii rusii au putut realiza un contact cu o civilizatie extraterestra prin mod telepatic.
Dupa contactul telepatic au urmat si intalniri directe cu reprezentatii acelei civilizatii. Au fost alese sase persoane pentru contactul direct, iar doua dintre ele au vizitat chiar si o nava extraterestra. Conform declaratiilor extraterestrilor, oamenii reprezentau pentru ei o adunatura de copii de gradinita. Iar civilizatia noastra ar fi fost prea tanara pentru a stimula interesul celorlalte civilizatii, drept pentru care ei se multumeau doar sa ne supravegheze de la distanta si sa se asigure ca nu facem ceva rau.
Contactele cu aceasta civilizatie au luat sfarsit in anul 1993.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu