sâmbătă, 2 februarie 2013

Inexplicabil - Intr-un bar lucrurile se misca singure... Video

bar, fantoma, telefonPatronul unui bar din New Talbot, West Midlands, este convins ca la el in local o fantoma isi face de cap. Ajay Cohan crede ca iPhone-ul sau a disparut ca urmare a unui fenomen de Poltergeist (fenomen in care o entitate sau mai multe, din alta dimensiune, gasesc posibilitatea de a interactiona direct cu realitatea din care facem parte noi).
Ajay s-a uitat pe inregistrarile camerei sale de supraveghere si ceea ce a vazut l-a socat. In imagini se vede cum telefonul sau dispare sub masa de parca l-ar fi aruncat cineva. A doua zi Ajay si-a gasit telefonul in partea opusa a localului.
Conform spuselor lui Ajay, fantoma care bantuie localul ar fi de fapt Gary Stephens, fost patron al localului, care a murit dupa un atac de inima in anul 1993. Bancheta pe care se afla telefonul fiind locul preferat al acestuia.
Patronul localui spune ca in interiorul barului au mai avut loc intamplari bizare. Angajatii sai au vazut lumini stranii si au simtit cum cineva i-ar atinge pe umar, desi erau singuri in incapere.
Pentru a nu lasa loc de speculatii, Ajay ne asigura ca optiunea de vibratii a telefonului nu functiona, dar oricum filmarea ne arata ca miscarea a fost destul de brusca si nu ca urmare a unor vibratii.

sursa:  http://www.dailymail.co.uk


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu