miercuri, 6 februarie 2013

Misterul liniilor energetice ale Pamantului - Liniile Ley

In ultimul timp cercetatorii au observat ca marile constructii antice au fost asezate pe niste puncte cardinale foarte sensibile ale Pamantului. Si nu numai aceste constructii antice au fost asezate in interiorul acelor linii, ci si unele constructii contemporane.
Corpul uman este brazadat de canale energetice, atat fizice, vasele sanguine cat si eterice. De fapt vasele sanguine ne arata de fapt traseul canalelor energetice eterice. Pamantul, la fel ca si noi, detine niste linii energetice, denumite liniile Ley. Cei din vechime au stiut asta si si-au amplasat constructiile cele mai importante pe coordonatele acestor linii energetice. Toate vechile culturi precum cea egipteana, babiloniana sau amerindiana mentioneaza aceste linii ca fiind zone de interferenta cu Divinul.
 In ziua de azi, cladirile construite pe aceste linii prezinta in interiorul lor adevarate fenomene de Poltergeist, in care entitati necunoscute pot practic interactiona direct cu oamenii din interior.
Punctele cele mai fierbinti ale planetei noastre sunt la poli. Asa se face ca in zonele arctice din Norvegia, Finlanda, Suedia, Rusia, Canada, Alaska si nu in ultimul rand Islanda s-au nascut cele mai multe basme si mituri cu privire la entitati supranaturale capabile de a realiza lucruri extraordinare.
In aceste tari s-au format adevarate ritualuri in care sunt prezentate diferite personaje gen zane sau pitici rautaciosi, mosi blajini cu barba (apropo de povestea cu Mos Craciun din Laponia, Finlanda) care de multe ori interactionau cu bastinasii. Tarile nordice prezinta si un fenomen OZN iesit din comun, de altfel, Norvegia fiind cunoscuta ca fiind tara unde se inregistreaza una dintre cele mai mari prezente ale OZN-urilor de la noi de pe Pamant.
Alte zone interesante ce intersecteaza liniile Ley sunt zona Ecuatorului si a Tropicelor. In acele zone se gasesc cele mai mari constructii antice printre care piramidele din Egipt, piramidele din America de Sud, piramidele din China, templul din Angkor si multe altele. In acele zone se afla Mexicul, Brazilia, China, Egiptul, tari unde fenomenul OZN este foarte prezent (sa nu uitam de orasul Roswell, SUA, amplasat in perimetrul acelor zone, unde in 1947 s-au prabusit doua OZN-uri).
In afara cestor zone, liniile Ley se gasesc pe toata suprafata Pamantului, zone puternic energetice, fiind cunoscute atat in Marea Britanie, Grecia, Germania cat si la noi in tara in Bucegi, padurea Baciu sau Insula Serpilor.
Liniile Ley elibereaza energie subtila care, in trecut, era captata de catre unele civilizatii foarte avansate cu ajutorul unor "centrale". Asemenea "centrale" au fost  construite in apropierea unor rauri sau fluvii, precum centralele de azi (sa nu uitam ca apa este un foarte bun conductor de energie). Nu stiu daca ati ghicit dar centralele respective erau piramidele din ziua de azi.  Piramidele captau energia subtila si o eliberau catre oameni, care de asemenea erau capabili de a o asimila. Nu putem decat sa ne imaginam la ce le foloseau acea energie oamenilor din vechime.
Liniile Ley sunt de fapt o manifestare a unor propietati fizice ale Pamantului viu, inca nedefinite din punct de vedere stiintific. Stiinta actuala are o atitudine mai degraba retinuta in legatura cu liniile Ley, desi guvernele si marile corporatii isi amplaseaza bazele militare sau cladirile cu birouri pe suprafata acestor linii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu