luni, 18 februarie 2013

OZN - Deasupra Casei Poporului

Strange sighting: A photographer captured this UFO hovering above the Romanian parliament in BucharestTabloidul Daily Mail aduce aminte de Romania si de orasul Bucuresti intr-un articol destul de interesant in ceea ce priveste fenomenul OZN. Imaginea unui OZN  aparut in fotografia lui Cosmin Garlesteanu a starnit un "interes global", scrie Daily Mail, dupa ce romanul a postat-o pe un site de photo-sharing.
Cosmin a prins aceasta imagine in timp ce poza celebra Casa a Poporului. "Ma plimbam dupa serviciu si am decis sa fac cateva fotografii. Era foarte frig si batea vantul, iar cerul era acoperit de nori. A fost prima data cand am fotografiat Palatul Parlamentului noaptea si nu am fost dezamagit de rezultat. Am facut cinci poze in total, insa atunci cand am facut-o pe ultima am avut un sentiment ciudat. M-am uitat din nou si din nou si nu mi-a venit sa cred. Nu stiam ce e lumina aceea ciudata. Am vazut numai cand m-am uitat la poza. Nu pot sa-mi explic. I-am aratat poza unui prieten, iar el a spus ca seamana cu o scena din Independence Day (n.r. un film de la Hollywood despre invadarea Pamantului de extraterestri). Nu m-am asteptat. Este o lumina cu o forma ciudata, pe care nu pot sa o descriu, dar arata ca un OZN. Am crezut intotdeauna ca se pot intampla miracole", a spus Garlesteanu.
In urma publicarii aceste poze a aparut un val de controverse. Unii care au vazut aceasta fotografie sustin ca romanul ar fi fotografiat un OZN in timp ce unii sustin ca ar fi de fapt un joc de lumini.
"In ianuarie, a fost filmat un OZN in forma de triunghi cu trei lumini care nu pot fi explicate. Tot in ianuarie, o alta persoana a spus ca a vazut deasupra orasului un disc negru mare cu multe lumini, despre care se crede ca avea 6,5 kilometri in diametru. Martorul sustine ca a vazut OZN-ul la ora 02:30 noaptea, impreuna cu un grup de prieteni", scrie http://www.dailymail.co.uk .
Ca este vorba de un OZN sau nu, este curios faptul ca un ziar atat de mare acorda un interes atat de mare acestei fotografii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu