vineri, 15 februarie 2013

Profetii despre viitorul umanitatii

"Anul 2013 va aduce o imbunatatire sensibila a economiei globale, iar in 2014 economia globala isi va reincepe expansiunea. Anul 2015 va fi anul in care energia regenerabila va ocupa un loc foarte important in economia mondiala. Economia se va schimba puternic in anii care vor veni. Productia, dar si dependenta de petrol a omenirii va scadea iar oamenii vor avea acces si la alte tipuri de energie. Tehnologia free energy inventata acum aproape 100 de ani de Tesla va fi implementata treptat pe Pamant, astfel umanitatea va beneficia de energie mult mai ieftina. Poluarea se va diminua puternic, aerul se va curata, iar Pamantul se va odihni.
Agricultura va cunoaste un bum prin dezvoltarea culturilor rotative. Fermele animaliere vor incepe a se reprofila si a se transforma in ferme agricole, asta datorita faptului ca din ce in ce mai multi oameni vor deveni vegetarieni. Aditivii comerciali vor fi interzisi prin lege, iar alimentele vor deveni mult mai sanatoase datorita faptului ca alimentele bio vor fi din ce in ce mai cautate, iar culturile bio vor incepe sa predomine pe cele mutante. Economia se va transforma in asa fel incat banii vor disparea iar totul va fi gratuit.
Animalele vor capata drepturi, iar vanarea lor va fi interzisa. Oamenii isi vor da seama ca animalele reprezinta o piesa foarte importanta in "puzzle-ul" biosferei de pe Pamant, iar protejarea acestora va deveni prioritara in viitor. Padurile si vegetatia isi vor castiga si ele importanta in mintile si sufletele oamenilor. Defrisarea masiva va inceta in timp. Impaduririle masive vor transforma suprafete imense de desert in adevarate oaze paradisiace in care oamenii vor recuceri parti importante din Terra considerate pierdute in favoarea nisipurilor incinse.
Libertatea va cunoaste noi forme de exprimare. Comunitatea homosexuala va fi total acceptata de societate, iar oamenii vor experimenta noi forme de coabitare. Casatoriile intre mai multi parteneri deodata vor fi ceva obisnuit pentru acea perioada, iar sexul nu va mai fi tabu. Drepturile oamenilor vor deveni prioritare in lupta lor cu statul sau cu marile companii.
Nu vor mai exista granite, natiunile vor disparea in timp, formand o singura uniune mondiala guvernata intru armonie si nu bazata pe control si manipulare. Nu va mai exista rasism in lume si toti vom fi o singura rasa.... rasa umana.
Invatamantul se va modifica si el total in timp. Orele de dezvoltare personala si interioara vor lua locul orelor de tocit date si formule matematice. Elevii isi vor alege ei materiiile in care vor sa exceleze si mai apoi sa profeseze.
Tehnologia se va dezvolta uimitor, distantele nu vor mai fi deloc un impediment pentru oameni. Cu ajutorul noilor inventii oamenii vor munci mai putin, avand din ce in ce mai mult timp pentru a se ocupa de familiile lor si pentru a se bucura de viata. Tehnologia si spiritualitatea isi vor uni fortele, deoarece amandoua vor constientiza ca nu pot strapunge limitele cunoasterii de unele singure.
Umanitatea va ajunge la stele si va indrazni sa cucereasca noi planete si sisteme solare. Oamenii de stiinta isi vor da seama ca viata nu se termina odata cu moartea, iar cercetarea a ceea ce se numeste moarte va cunoaste noi culmi.
Religiile doctrinare si conservatoare vor disparea. Oamenii vor cunoaste Adevarul si vor dori sa scape de constrangerile pe care fetele bisericesti le impun pentru ca acestia sa fie acceptati de Divinitate. Adevarata fata a religiilor si bisericilor va iesi la iveala atunci cand afacerile lor murdare vor "scoate capul afara". Astfel, umanitatea se va elibera, iar adevarata spiritualitate se va dezvolta din semintele plantate in prezent.
Omenirea se va ilumina treptat. Usor, usor oamenii vor incepe sa isi cunoasca adevarata lor FIINTA. Oamenii cu puteri supranaturale vor deveni din ce in ce mai prezenti in societate, ii vom putea vedea la televizor, mai intai ca niste magicieni iar mai apoi ca adevarati maestri.
Contactele cu fratii nostri din spatiu se vor inmulti pana intr-atat incat extraterestrii vor fi cunoscuti la scara larga si vor fi acceptati de societate. Guvernele nu vor mai putea sa opreasca umanitatea in a-si cunoaste parintii stelari si fratii mai evoluati de pe alte planete sau din alte dimensiuni.
Si astfel se va contura NOUA ERA, IAR UMANITATEA VA CUNOASTE NOI CULMI IN EVOLUTIE."

Aceasta profetiei imi apartine, asta datorita faptului ca eu sunt singurul meu profet. Asa sunteti si voi. Noi toti ne putem prevedea viitorul si il vom putea construi. Depinde de noi toti asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu