sâmbătă, 2 februarie 2013

Trebui sa stii - Conspiratia darelor de pe cer... Film documentar

Vedem tot timpul avioane ce zboara pe cer lasand in urma dare de fum. Cateodata aceste dare ne umple cerul facandu-l sa arate precum un careu in care se joaca x si zero. Dar  ne gandim ca totul este doar abur emis de motoarele supraincalzite ale avioanelor.
Realitatea este insa alta, conform unor cercetari bine intemeiate, acele dare nu sunt doar aburi. Ele reprezinta un mix de chimicale. Un mix de chimicale care face rau oamenilor, provocand o multitudine de tipuri de cancer.
Rezulta ca suntem otraviti cu buna stiinta de catre autoritati. Chiar daca se cunoaste aceasta treaba autoritatile nu numai ca nu impiedica asa ceva ba chiar intensifica "spreierea" zonelor populate.
Mai exista o teorie cu privire la aceste dare de chimicale. Se spune ca autoritatile lupta impotriva incalzirii globale si se folosesc de aceste chimicale pentru a controla natura si a impiedica formarea unor puternice furtuni sau chiar a secetei.
Dar nu prea pare convingatoare aceasta noua teorie, asta deoarece acest control nu pare sa aiba un efect benefic asupra climei din acele zone. S-a observat ca pe timp de seceta acele dare nu au nici-un efect asupra formarii unor nori, sau in caz de furtuna nu s-a observat nici-o ameliorare.
Cea mai plauzibila teorie ramane insa faptul ca suntem otraviti la scara larga. Suntem otraviti iar noi nu stim asta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu