joi, 14 februarie 2013

Zodiacul si relatiile interpersonale

O mare parte din populatie se ghideaza dupa prezicerile "duduilor" machiate pana in gat de la tv ce par a ne pune viitorul pe tava in fiecare dimineata. "Azi e ziua norocoasa a nativilor Berbec, puteti sa va incercati norocul in dragoste sau bani", rasuna intr-una din zile o prezicere a unei "dudui" de la o emisiune matinala.
Mai apoi afli ca de fapt fata pe care o "vanezi" de ceva timp nu iti raspunde la avansuri iar seful nu doreste nici in clin si nici in maneca sa iti mareasca salariul. Astfel te vezi fortat sa recunosti ca ceea ce se spune la tv este fals si nu se aplica deloc in cazul persoanei tale.
Desi ascultam sau citim Zodiacul cu sfintenie in fiecare zi noi nu cunoastem metodele prin care cei care ni-l pun pe tava il citesc. Zodiacul este in functie de miscarea corpurilor ceresti. Fiecare parte a cerului pe care noi il cunoastem este impartita in 12 zodii precum anul care este impartit in 12 luni.
Fiecare parte a cerului ce corespunde unei zodii contine mai multe sisteme solare, planete din sistemul nostru solar, supernove sau stele.
Corpurile ceresti reprezinta entitati energetice care vibreaza. Acestea interactioneaza intre ele si interactioneaza cu noi, asta pentru ca noi suntem interconectati cu totul, asa ca suntem interconectati si cu corpurile ceresti.
Fiecare miscare a unui corp ceresc sau fiecare conjuctie are tendinta de a ne afecta comportamentul sau chiar de a creea evenimente sociale. Dar asta se intampla doar atunci cand oamenii nu sunt capabili sa isi controleze ei singuri realitatea din care fac parte.
Tot timpul am considerat ca ne este rezervat un destin, asta pentru ca vedem ca ni se intampla tot felul de lucruri in viata, pe care noi nu le-am prevazut. Acest fapt este din cauza ca noi nefiind stapani pe vibratiile noastre cadem in "capcanele" vibratiilor produse de alti indivizi sau chiar de astre.
Revenind la relatiile interpersonale lucrurile sunt la fel. Nu conteaza daca facem parte din zodia Berbecului si suntem "combinati" cu cineva dintr-o zodia "necorespunzatoare" atata timp cat noi stim exact ce vrem de la relatie.
Relatiile interpersonale depind doar de indivizi, astrele creindu-ti doar "trasee" energetice si nimic mai mult, pe care poti sa le ignori sau sa le urmezi. Depinde doar de noi sa urmam un traseu in viata pentru ca nu avem nimic predestinat.
Adevaratul destin este cel pe care ti-l alegi singur, de fapt asta este singurul adevar absolut in aceasta viata. Acest adevar ne-a fost ascuns in toata aceasta istorie pe care noi ca omenire ne-am petrecut-o pe acest Pamant.
Trebuie sa specific faptul ca Zodiacul prezentat in mass media nu are nici-o valoare, totul este doar o goana nebuna dupa senzational si evident rating. Adevaratul Zodiac il veti gasi doar la unii mediumi, capabili de a citit vibrational campurile energetice emise de catre astre. Iar pe acei mediumi nu ii vei gasi la tv, radio sau ziar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu