luni, 11 martie 2013

3 - Numarul Magic al Creatiei

Sfanta Treime sau cei 3 magi de la rasarit prezinta doar doua aspecte ale numarului magic 3. Un numar obisnuit de altfel, cifra 3 ascunde in ea Creatia. Folosindu-ne de aceasta cifra putem schimba in bine viata noastra.
Secretul bogatiei sau al reusitei in viata il reprezinta modalitatea noastra de a fi recunoscatori. Recunostinta capteaza toata energia creatiei in noi si o manifesta in viata noastra.
Va intrebati acum care este legatura dintre aceste doua subiecte. Ei bine, cifra 3 si recunostinta merg mana in mana. Sunt doua "suflete pereche" care fac minuni in viata celor care le gasesc misterul. Misterul celor doua aspecte este combinatia lor.
De fiecare data cand obtinem ceva, suntem obisnuiti sa spunem multumesc. Este o obisnuinta sanatoasa, pe care o recomand tuturor sa o faca permanent. Atunci cand multumim aratam Universului ca deja detinem ceea ce dorim, asa ca vom primi mai mult.
Combinand cifra 3 cu un simplu multumesc veti obtine de trei ori multumesc. Simplu... nu? Un simplu multumesc repetat de trei ori poate aduce in viata noastra realizari cum mintea noastra nici nu concepe. Fi-ti recunoscatori la puterea a treia si Universul va va rasplati. Multumesc, multumesc, multumesc pentru ca ma cititi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu