marți, 19 martie 2013

Baza secreta a Bisericii Scientologice si misterele ei

Tom Cruise, John Travolta, Mimi Rogers, Kirstie Alley sunt doar cateva vedete care propavaduiesc crezurile acestei religii atat de controversate.
Adanc ascuns in desert, un imens bucar scientologic tulbura apele in SUA. A fost construit pentru a preintampina o invazie extraterestra, „iar simbolurile uriaşe gravate în plin deşert sunt un mesaj de bun venit pentru extratereştri, făcut de Biserica Scientologică”, nota Daily Mail la începutul lunii ianuarie a acestui an.
The Sun precizeaza intr-un articol de-al sau: „În interiorul încăperilor din subteran se află şi nişte casete de titan cu textele originale ale fondatorului bisericii L. Ron Hubbard. Acestea se găsesc pe discuri de aur”.

Reporterul BBC John Sweeney cel care a cercetat acest „loc” din deşert declara: "Cred că este ceva foarte ciudat referitor la o biserică dacă aceasta construieşte o catedrala enormă, dar apoi se ascunde departe de toata lumea. Acest loc este o dovadă fizică a faptului că ei cred în extratereştri”.
Biserica Scientologica este un cult religios care se regaseste cu precadere in SUA si care se dezvolta uimitor de rapid. Avand in vedere ca are acces la vedete cu inalt grad de recunoastere pe plan mondial, acest cult religios a fost capabil sa acceseze fonduri uriase de bani, ceea ce le-a permis sa contruiasca adevarate fortarete in desert, unde conform unora dintre membri se pregatesc pentru o invazie extraterestra.
Dupa afirmatiile unor membri acest cult se bazeaza pe un crez "spatial". Potrivit acestora, oamenii au fost adusi pe Pamant de o entitate extraterestra numita Xenu, in nave spatiale asemanatoare avioanelor DC8.
"Întotdeauna mi-am dorit să vizitez Trementina, pentru că, atunci când mergi la biserică, membrii neagă credinţa în Xenu şi nave spaţiale. Dar...De ce au contruit aceste simboluri gigant în deşert, care nu pot fi văzute decât din spaţiu? Ceea ce ma îngrijorează este că scientologii îşi doresc recunoaşterea statutului religios în Marea Britanie. Însă, potrivit legilor noastre, religiile trebuie să fie deschise şi oneste în legătură cu principiile pe care se bazează. Acest loc este dovada fizică a faptului că scientologii cred în existenţa extratereştrilor. Aş vrea să îi aud pe Tom Cruise şi John Travolta explicând de ce ascund baza de public", a declarat John Sweeney.
E adevarat, acest cult se bazeaza pe un crez legat de extraterestri. Sunt sigur ca L. Ron Hubbard, fondatorul cultului, cunostea adevarata istorie a Pamantului. 
Acum nu stiu exact ceea ce intentioneaza acestia prin actiunile lor. Pare a fi un cult periculos, prin actiunile lor, desi credinta lor se bazeaza pe o "istorie" adevarata. Totusi de ce se ascund de oameni si de ce propavaduiesc un crez gresit printre oamenii de rand pentru ca pe din dos sa creada in cu totul altceva.
Faptul ca ascund ceva nu face decat sa arate ca ceva nu este in regula cu acest cult. Dar oare ce?

sursa: http://www.evz.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu