sâmbătă, 16 martie 2013

Cum au pus la cale serviciile secrete americane, CIA si NSSE, “atentatele” de la 11 septembrie 2001

Ce s-a intamplat la 11 septembrie 2001? Atentate teroriste sau SUA si-a asasinat propriii cetateni in goana dupa petrol si putere?
La aceste intrebari nu este greu sa raspunzi atunci cand vezi realitatea cu ochii limpezi si neindoctrinat de o mass media pusa la picioarele marilor propietari.
Un pion in acest mare puzzle este Osama bin Laden, un agent CIA, care intre timp a devenit mare inamic al SUA si care mai apoi a fost ucis intr-un mod foarte suspect.
Corpul neinsufletit al lui Osama a fost aruncat in mare !!!! Asta, conform declaratiilor oficialilor americani, pentru a nu incalca un ritual de-a localnicilor. Curios este ca pana la asasinarea lui Osama, americanii au incalcat toate traditiile si toate ritualurile pe care localnicii le aveau.
Saddam Hussein, cand a fost prins a fost fotografiat si filmat din toate pozitiile, iar executia sa a incalcat multe dintre ritualurile bastinase, atunci de ce la Osama a fost diferit. Dintr-odata americanii au devenit sensibili cu privire la ritualurile si traditiile bastinase?
Aceste intrebari sunt de fapt niste raspunsuri si ne arata adevarata fata a terorismului arab. Un terorism inventat, numai  bun de speriat lumea si de acaparat cat mai multa putere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu