duminică, 31 martie 2013

FBI comenteaza in premiera un incident cu extraterestri

Guy Hottel memo, 1950De-a lungul istoriei recente, cazul OZN a fost ultraclasificat. FBI, CIA sau NSA nu au comentat niciodata pe acest subiect. De fapt nici macar nu au recunoscut ca exista un asemenea fenomen. Cei care au "scos vorbe" din sistem au suferit repercursiuni feroce din partea agentiilor, multi dintre ei decedand la scurt timp dupa ce au "deschis gura".
In anul 2011, FBI-ul a publicat pe site-ul "The Vault" (Seiful) mii de documente ce aveau ca subiect fenomenul OZN si extraterestrii. Dupa doi ani, agentii americani au comentat, in premiera, cel mai cunoscut incident OZN, respecticv cazul Roswell.
Intr-unul din rapoarte agentul FBI, Guy Hottel, dezvaluie ca un anchetator al fortelor aeriene a declarat ca gasise in New Mexico trei farfurii zburatoare. Navele extraterestre erau circulare si aveau un diametru de 15 metri. In fiecare OZN au fost gasite cate trei cadavre de umanoizi, avand o inaltime de 90 de cm. Cadavrele erau imbracate cu o textura fina metalica si bandajate asemenea pilotilor de incercare.
OZN-urile au fost reperate in Roswell datorita faptului ca in zona se afla un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu aparatele extraterestre.
Raportul lui Guy Hottel a declansat un adevarat val de reactii din partea cititorilor, fiind cel mai accesat document de pe site-ul "The Vault". Postarea a fost comentata de agentii FBI, care au declarat ca raportul nu dovedeste nimic si ca este o simpla relatare la a doua sau chiar la a treia mana. Acestia mai sustin ca raportul este doar o simpla farsa care a circulat in acea vreme si ca cei care au initiat-o nu au nici cea mai mica informatie cu care sa-si confirme teoria.
Desi se pare ca aceasta scurgere de informatii din interiorul FBI-ului a fost accidentala, totusi agentia nu a demarat nici-o ancheta cu privire la acest caz.

http://www.fbi.gov


Un comentariu: