luni, 25 martie 2013

In Alaska este ingropata o piramida !!

La aceasta concluzie a ajuns cercetatoarea Linda Moulton Howe care vorbeste despre posibila existenta a unei piramide in Alaska in articolul sau de pe site-ul http://www.unknowncountry.com. Piramida s-ar afla la 80 de kilometri de cel mai inalt varf muntos din America de Nord, McKinley (are o inaltime de 6.194).
Dupa afirmatiile acestei cercetatoare, piramida ar fi mai mare decat cea a lui Keops din Egipt. Piramida este situata intr-o zona foarte energetica asemanatoare cu Triunghiul Bermudelor. Incepand cu anul 1988, in acea zona au disparut peste 16.000 de oameni si nenumarate avioane.
Piramida a fost gasita initial de un grup de geologi si alti oameni de stiinta care evaluau impactul testelor nucleare subpamantene chineze. In 1992 s-a facut si un reportaj despre aceasta piramida. Dupa acest reportaj in jurul piramidei s-a asternut linistea. Nimeni nu a mai avut curajul sa vorbeasca despre ea.
Inaltimea piramidei din Alaska este de circa 350 metri si se afla la coordonatele lat/long de 63°17'51.40"N 152°31'24.49"V.

sursa: http://www.unknowncountry.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu