sâmbătă, 30 martie 2013

Marturie uluitoare: "Sunt dovezi despre existenta martienilor"

Alfred Webre, fost director al Institutului de Cooperare in Spatiu (ICS), sustine ca exista dovezi despre existenta unor civilizatii extraterestre mai avansate decat a noastra. Doctor in drept si judecator al Tribunalului din Kuala Lampur pentru crime de razboi, Alfred Webre declara: "Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre".
Conform lui Alfred Webre, SUA colaboreaza in secret cu extraterestrii de peste 60 de ani. "Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre".
Webre mai face o declaratie soc: "A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte".
"Credem ca în anul 9500 î.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decât noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamânt. În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, în care se identificau anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Îl puteti vedea pe site-ul Exopolitics", a explicat Webre.
Omenirea inca nu a intrat in contact cu martienii, asta din cauza ca: 
"Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului. Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii. Se pare ca traim într-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu