marți, 26 martie 2013

Ni se pregateste Noua Ordine Mondiala

Cipuri si acte cu date biometrice. Toate acestea au rolul de a ne speria si de a ne face sa ne temem cu privire la libertatea noastra. 
Primarul din New York a facut un anunt care pare sa ne intareasca aceste temeri. In curand, conform declaratiilor acestuia, strazile din New York ar putea fi "pazite" de niste drone militare. Intr-un interviu acordat unui post de radio, primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a declarat: "Toata lumea tine la intimitate, dar nu stiu cum va putea fi mentinuta. Intram intr-o lume noua, nedescoperita pana acum si, fie ca va place sau nu, aceste lucruri nu pot fi oprite" si"In 5 ani vom avea mai multe camere. Totul va fi mai vizibil, dar intimitatea va fi mai mica. Nu prea vad cum asta va putea fi oprita".
Conform Business Insider, 17 posturi de politie folosesc deja drone militare pentru supraveghere iar alte 64 institutii folosesc sisteme similare. In ceea ce priveste camerele de supraveghere, in prezent in Manhattan functioneaza 2.400 de asemenea obiective.
Dupa cum vedeti se fac eforturi din ce in ce mai mari pentru supravegherea populatiei. Ce credeti, ar trebui sa ne temem?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu