joi, 14 martie 2013

Papa Francisc si conspiratia iezuita

"Habemus Papam" a rasunat aseara glasul unuia dintre marii prelati catolici. Iar noul papa ales a fost o surpriza. Nu e negru, cum s-ar fi crezut si nici din Europa, este tocmai din Argentina si il cheama Jorge Mario Bergoglio.
Bucuria este mare in randul credinciosilor adunati in jurul cladirii principale din centrul Vaticanului. Imediat apare si viitorul papa Francisc (acesta este numele sub care va domni peste Vatican) care rosteste un citat in limba italiana pentru a se adresa credinciosilor catolici din intreaga lume.
Nici bine nu se "aseaza" noul papa pe tron ca si apar "scheletii din dulap". In afara faptului ca el va distruge Roma (asa cum "rasuna" o profetie de-al lui Nostradamus) Francisc mai ascunde ceva nu prea curat si care intre timp va fi "spalat".
In 1970 papa Francisc a fost conducatorul Iezuitilor si a fost acuzat de rapirea a doi preoti iezuiti care au refuzat sa paraseasca Ordinul atunci cand li s-ar fi cerut. Cu toate ca a fost acuzat de rapire, nu s-a mai realizat o ancheta impotriva lui in acest sens.
Pe langa faptul ca este primul papa iezuit, acest "tatic" pare sa lucreze murdar, avand in vedere faptul ca la acest nivel prelatii sunt aproape de a fi socotiti sfinti, sau poate termenul de sfant nu inseamna peste tot la fel.
Faptul ca acest papa provine din Ordinul Iezuitilor face ca lucrurile sa se complice putin. Stim ca Iezuitii sunt "artileria grea" a Bisericii Catolice si sunt capabili de orice... de orice nu e sfant. Razboaie, asasinate cat si asasinate economice, toate acestea au avut ca "dirijori" iezuitii. Nici Hitler nu a fost strain de iezuiti, care l-au ajutat in mare secret sa adune putere, bani si sa mai scape de unii evrei, asta ca sa nu mai spunem ca fostul papa Benedict a fost nazist.
Ordinul Iezuitilor este un ordin din cadrul Bisericii Catolice si a fost infiintat in anul 1534 de catre celebrul teolog Ignatiu de Loyola. In 1632 acestia au infiintat la Paris societatea secreta Aa, cu rolul de a pregati tinerii misionari. In 1773, Ordinul Iezuit a fost desfiintat de catre papa Clement al IV-lea, bula care s-a aplicat tuturor tarilor europene, cu exceptia Rusie si Prusiei care i-a protejat.  Intre timp iezuitii au fost repusi in drepturi (asta doar de fatada, ei nu au fost niciodata desfiintati) si s-au pus din nou pe treaba. Curios este faptul ca societatea secreta Illuminati s-a infiintat doi ani mai tarziu, in 1776, printre fondatorii acestei societatii fiind un iezuit, Adam Weishaupt. 
Unul dintre teoreticienii conspirationisti, John Phelps, in cartea "Asasinii Vaticanului" spune ca lumea ar fi condusa din umbra de catre Biserica Catolica care se foloseste de Ordinul Iezuitilor. Iata ce spune acesta intr-un interviu:

"Reporter: Care este scopul suprem al iezuitilor? Phelps: Scopul lor final este acela de a conduce lumea, cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon reconstruit din Ierusalim.

 Reporter: De ce este atat de important reconstruirea templului lui Solomon?

Phelps: Pentru ca iezuitii intotdeauna au vrut asta. Atunci cand Ignatius Loyola a creat Ordinul, unul din primele lucruri pe care el le-a facut a fost acela de a se duce la Ierusalim si de a stabili cartierul general al iezuitilor acolo. S-a dus acolo, a incercat, dar a dat gres, asa ca s-a intors si si-a continuat studiile. Poate ca ar fi bine sa discutam putin despre Ignatiu de Loyola".2 comentarii:

  1. Aş vrea să citesc mai multe şi nu ştiu unde.

    RăspundețiȘtergere
  2. cauta sa citesti cartea "Asasinii Vaticanului", acolo vei gasi mai multe detalii

    RăspundețiȘtergere