marți, 12 martie 2013

Profetiile lui Nostradamus - Papa va distruge Roma

Papa a plecat de la Vatican. Azi cei de la Palatul Mult Prea Sfant (mult prea sfant pentru prostiile pe care le fac sfintii de acolo - abuzuri sexuale, orgii, etc.) s-au adunat in zi de sarbatoare ca sa aleaga noul Papa.
Au curatat pana si cosul pe unde o sa iasa fumul colorat, pentru a inlatura pericolul de a intoxica atati de multi sfinti pe metru patrat. Nu de alta dar calendarul Catolic nu ar fi putut face fata unei infuzii masive de sfinti. Dupa discutii intense la un fum de tigara... scuzati, la un fum de candela, sfintii urmeaza a se pronunta in privinta urmatorului tatic.
Cel ce va fi numit Papa va avea ingrata datorie de a distruge Roma. Naspa treaba. Cel putin asa ne spune Nostradamus care, conform unor speculatii, a reusit sa prezica mai multe evenimente (niste evenimente de naspa). Apropo, ati vazut ca majoritatea profetiilor lui Nostradamus sunt rele? Probabil ca omul a fost depresiv sau un negativist ca altfel nu putem explica aceste profetii.
Revenind la situatia papala din prezent, inainte de a vedea raul din aceasta profetie, sa vedem si partea plina a paharului.
Daca ultimul Papa va distruge Roma, acest oras va trebui refacut. Va stimula astfel cresterea produsului brut al Italiei. Banuiesc ca Vaticanul va suporta cheltuielile, doar ei distrug orasul. Romanii vor avea de munca serios in Italia si astfel englezii vor scapa de posibilul val de emigranti venit din Romania si Bulgaria.
Echipele de fotbal din Italia vor fi suspendate din campionatele europene, astfel ca echipele romanesti vor avea sanse sa prinda mai usor un loc in Europe League sau Champions League. Dupa cum vedeti nimic rau nu o sa se intample, numai lucruri bune, asa ca avem toate motivele sa ne bucuram de venirea acestui tatic.
Avem toate motivele sa ne bucuram pentru ca toate aceste profetii apocaliptice nu se vor indeplini, PENTRU CA DOAR NOI NE HOTARAM VIITORUL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu