sâmbătă, 2 martie 2013

SUA detine 8 OZN-uri gigant sub forma de tigarete !!

Conform lui Richard Boylan, SUA detine o adevarata flota stelara denumita "Paznicul solar". Flota este formata din 8 OZN-uri gigantice sub forma de tigara (nave mama) si 43 de nave spatiale de observatie mai mici.
Dr. Richard Boylan sustine ca flota se afla sub autoritatea "Comandamentului de Retele Navale si Operatiuni Spatiale" din cadrul Marinei Americane, care isi are sediul in Dahlgren, Virginia si la care lucreaza circa 300 de persoane.
"Paznicul solar" se mai afla si sub autoritatea Civilizatiilor Stelelor, organizatia civilizatiilor inteligente avansate din spatiul cosmic, care indeplineste rolul de "politist" in interiorul sistemului nostru solar. Aceasta flota spatiala actioneaza nu numai sub comanda SUA ci si sub comanda secreta a Natiunilor Unite, avand rolul de a pazi intreg Pamantul si toate tarile.
Este arhicunoscut faptul ca SUA detine tehnologie mult mai avansata decat ni se arata, o dovada ar fi faptul ca cetateanul britanic pe nume Gary McKinnon a spart acum cativa ani niste servere secrete ale guvernului american afland de existenta unei adevarate flote extraterestre pe care guvernul american o tinea secreta. Drept urmare Gary a fost extradat in SUA si a fost condamnat la 70 de ani de inchisoare. Asadar daca aceasta descoperire ar fi fost o farsa inseamna ca americanii nu stiu de gluma.

sursa: http://www.drboylan.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu