marți, 5 martie 2013

Top secret - Enigma luminilor din Phoenix

In 1997 un caz OZN uimea lumea intreaga. In SUA, Phoenix, 13 martie, au aparut pe cer mai multe luminite si o nava sub forma de triunghi. Timp de 3 ore luminile s-au plimbat foarte incet pe cerul din Phoenix.
Autoritatile au incercat sa linisteasca oamenii, spunand ca au fost doar niste exercitii militare iar luminile erau de la niste avioane A-10.
Dar luminile inaintau foarte incet chiar oprindu-se la un momentdat. Iar nava triunghiulara nu respecta deloc caracteristicile unui avion militar. Dupa exact 3 ore luminile si nava triunghiulara au plecat lasand in urma o gramada de intrebari fara raspuns.
Imediat dupa incident o multime de cercetatori au studiat fenomenul nereusind insa sa il desluseasca. Totusi daca navele erau extraterestre faptul ca au mers foarte incet si chiar au stationat ne arata ca au incercat sa comunice cu noi sau poate chiar au reusit sa comunice cu unii dintre noi, doar ca adevarul inca nu a iesit la iveala.
Nave extraterestre sau experiment militar, cert este ca ceea ce s-a intamplat deasupra orasului Phoenix a fost  ceva iesit din comun care a pus la incercare credinta oamenilor din acel oras sau chiar din SUA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu