joi, 21 martie 2013

Top Secret - Orasul ascuns din vulcan

Guglielmo Marconi, fizicianul care a reusit prima transmisie radiotelegrafica cu un aparat propriu, inventie furata de la Nikolas Tesla, a realizat mai multe lucruri decat stim noi. In 1937, in cadrul unui proiect secret, Marconi a plecat impreuna cu 98 de oameni de stiinta in Venezuela. Acolo, acestia au pus bazele unui oras ascuns in interiorul unui crater de vulcan inactiv.
Acel oras ultrasecret urma sa fie ferit de legile vreunui stat. Astfel, cercetatorii au putut dezvolta tehnologii care in afara acestui oras erau interzise. Energia solara, energia cosmica si campul antigravitational erau folosite din plin in sistemele tehnologice folosite si inventate.
Marconi avea un singur tel... sa instaureze pacea pe Pamant si sa curete planeta de poluarea pe care oamenii o faceau. Folosindu-se de o parte a inventiilor lui Tesla, Marconi a construit un detector magnetic, dar si un sistem tehnologic capabil de a accesa energia cosmica libera.
Conform lui Narciso Genovese, un elev de-al lui Marconi, orasul s-ar fi aflat in mijlocul junglei, fiind situat la 4.000 de metri altitudine. Narciso Genovese ne spune in cartea sa "Excursia pe Luna" ca oamenii de stiinta din acel oras au construit o farfurie zburatoare cu care puteai sa ajungi la Luna in cateva ore si pe Marte in cateva zile.
Folosindu-se de aceasta nava, Marconi impreuna cu mai multi oameni de stiinta au ajuns pe Luna. Pare o poveste, dar prin anii 50 au fost raportate extrem de multe cazuri OZN deasupra junglei amazoniene.
Daca Marconi a reusit asa ceva inseamna ca a avut acces pe deplin la tehnologia inventata de Tesla si a dus mai departe cercetarile. Fapt ce ne face sa credem ca tehnologia obtinuta de pe urma acestor inventii a fost mult mai sofisticata decat ni s-a spus.

sursa: http://www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu