miercuri, 3 aprilie 2013

Contactul lui Tesla cu extraterestrii

Tesla a fost unul dintre cei mai mari inventatori ai omenirii, poate chiar cel mai mare.  Acum 100 de ani in urma, Tesla gandea un sistem wireless care preceda aparitia internetului. A fost probabil primul om capabil sa manevreze un obiect de la distanta prin telecomanda.
Savantul si-a adus colosala sa atributie in dezvoltarea producerii si distributiei energiei electrice. Nikola Tesla a avut si inventii ascunse de guverne, inventii ce puteau usura cu mult dezvoltarea umanitatii. Una dintre aceste inventii are in prim plan sistemul de captare a energiei libere din mediul inconjurator si spatiu.
Dupa moartea acestuia, articolele din ziare relatau faptul ca peste o duzina de cutii mari continand insemnarile lui Tesla nu a fost gasita niciodata de guvern. In tot acest timp s-au facut doar speculatii asupra a ceea ce s-ar putea gasi in interiorul acelor cutii.
Dale Alfrey, un om obisnuit pasionat de obiecte vechi a cumparat cateva cutii cu insemnari vandute la licitatie de catre un individ numit Michael P. Bornes. Dupa ce a parcurs cateva insemnari, Dale a crezut ca citeste insemnarile unui scriitor stiintifico-fantastic, pentru ca mai apoi sa isi dea seama ca citeste insemnarile lui Tesla.
In insemnarile lui Tesla, acesta observa niste lucruri extraordinare. Tesla afirma in acele insemnari faptul ca interceptase mesaje de la creaturi extraterestre care controlau in secret omenirea. Acestia pregateau omenirea pentru o cucerire si dominare totala, folosind un program care existase de la inceputul omenirii si care incepea sa se dezvolte datorita progreselor stiintifice ale planetei.
Tesla incercase de-a lungul timpului sa instiinteze guvernul american despre lucrurile pe care le descoperise, dar aceasta nu adusese nici-un rezultat. Scrisorile pe care Tesla le trimisese catre guvern au ramas aparent fara raspuns.
Intr-un articol din saptamanalul "Colliers", intitulat "Comunicarea cu Planetele" Tesla ne spune: "Pe cand imi imbunatateam aparatele pentru producerea unor activitati electrice intense, imi puneam la punct si mijloacele de observare a unor rezultate cat de cat semnificative. Unul dintre cele mai interesante rezultate, si unul de mare importanta practica, a fost dezvoltarea anumitor dispozitive care puteau indica de la o distanta de mai multe sute de mile o furtuna care se apropie, directia pe care o lua, viteza de deplasare si distanta pe care o parcurgea."
"Am descoperit acele efecte misterioase care mi-au starnit un interes atat de viu pentru prima data pe cand lucram la acest proiect. Imi imbunatateam aparatul la care m-am referit pana acum incat din laboratorul meu situat in Muntii Colorado simteam pulsul globului pamantesc, cum ar veni, observand fiecare modificare electrica care se ivea pe o raza de o mie o suta de mile. N-o sa uit niciodata primele trairi pe care le-am avut cand mi-am dat seama ca observasem ceva ce putea avea consecinte enorme pentru omenire. Ma simteam ca si cand as fi participat la nasterea unei noi stiinte sau la revelarea unui mare adevar."
"Primele mele observatii realmente m-au inspaimantat, deoarece contineau ceva misterios, ca sa nu spun supranatural, si eram singur in laboratorul meu, noaptea, dar la vremea aceea gandul ca aceste perturbari erau semnale inteligent controlate nu s-a infiripat in mintea mea."
Dezvoltandu-si treptat aparatura din laborator, Tesla a inceput sa auda voci ce veneau din alta lume, pe care mai apoi a reusit sa le decodifice. Dupa, si-a dat seama ca vocile veneau de pe Luna si de pe Marte si comunicau cu alte fiinte de pe Pamant.
Tesla a descoperit faptul ca aceste fiinte sau "martienii" asa cum li se mai spunea in limbajul colocvial, controlasera omenirea pe calea dezvoltarii sale evolutive si erau fundamental responsabile de existenta speciei umane pe planeta.

Cercetatorul a mai aflat faptul ca temperatura globala a planetei crestea din cauza conditiilor climaterice, dar si din cauza interferentei cauzate de om si de extraterestri. Extraterestrii erau de fapt primii "oameni" care existasera pe Pamant si considerau oamenii ca fiind copii sai. Dar acest fapt era in dauna speciei umane, asta deoarece acestia din urma doreau control total.
O parte a acestor "primi oameni" au ramas pe Pamant printre noi luand rolul de conducatori, unii au plecat si au colonizat zone vaste din spatiu, iar unii au infiintat baze pe Luna. Planeta Marte fiind si ea o planeta colonizata de aceste fiinte cu foarte mult timp in urma.
In incercarea lor de a controla oamenii, acele fiinte doreau sa impiedice noile inventii ale omenirii in asa fel incat omenirea sa "defileze" in continuare doar cu masinarii inapoiate dar imbunatatite in timp. Poluarea era si ea unul din obiectivele acelor entitati care erau gata sa distruga sistemul ecologic al Pamantului numai pentru un control mai intens asupra speciei noastre.
Intre timp Tesla a reusit sa comunice si cu entitati benefice, acestea impulsionandu-l in a-si dezvolta in permanenta inventiile pentru a imbunatati viata oamenilor de pe Pamant.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu