duminică, 21 aprilie 2013

Exista un alt Univers "oglinda" al lumii noastre

Cel putin asta afirma fizicienii CERN. Vanatoarea particulei elementare a Universului a luat o intorsatura neasteptata. Rezultatele obtinute saptamana trecuta ne arata ca exista un alt Univers "oglinda" al lumii noastre ascuns in misterioasa "materie neagra" din spatiu.
“Acolo ar putea fi o lume diferita, unde se petrec lucruri interesante. Natura este mult mai bogata decat credem noi”, a declarat James Bullock, de la Universitatea din California, citat de New Scientist.
Conform acestei noi teorii in Universul nostru ar exista o alta galaxie Calea Lactee, care inconjoara "ca un nor intunecat" galaxia noastra.
“Ar fi ceva uimitor, ca descoperirea unui nou continent. Va deschide o usa catre o lume complet noua”, a spus fizicianul Pauline Gagnon de la CERN. 
Conform specialistilor, peste 80% din materie este "intunecata". Iar asta ar putea avea o cauza majora... existenta acestui "Univers oglinda". Materia intunecata interactioneaza cu materia obisnuita, influentand-o prin forta gravitationala si fiind detectata pentru ca nu reflecta lumina.

sursa: http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu