sâmbătă, 13 aprilie 2013

Explicatia stiintifica care demonstreaza existenta sufletului dupa moarte

Fizica cuantica reprezinta stiinta care se apropie cel mai mult de adevar. Prin cercetarea celor mai mici particule oamenii de stiinta pot vedea acum conexiunile care ne leaga pe noi toti de Univers.
Dr. Stuart Hamerrof, fizician american si Sir Roger Penrose, din Marea Britanie sunt pe punctul de a definitiva o noua teorie. O teorie cuantica care sustine faptul ca sufletele oamenilor sunt continute in "microtubule", structuri ce se gasesc in interiorul celulelor noastre cerebrale.
Toata aceasta noua idee porneste de la notiunea conform careia creierul este un computer biologic. Un computer biologic ultrasofisticat in care 100 de miliarde de neuroni isi trimit unul altuia impulsuri electrice prin conexiunile lor sinaptice, formand o adevarata retea informatica.
Conform acestei noi teorii, ceea ce noi percepem ca si constiinta este rezultatul efectelor gravitatiei cuantice in interiorul acestor microtubule, proces pe care acestia il denumesc "orchestrated objective reduction" (Orch-OR).
Cand un individ moare aceste microtubule isi pierd starea cuantica dar informatia nu moare. Informatia (sufletul) se intoarce in Univers, contopindu-se cu acesta. „Să spunem că inima încetează să bată, sângele nu mai curge, iar microtubulele îşi pierd starea cuantică. Informaţia cuantică nu se pierde, căci nu poate fi distrusă, ci se disipează şi se distribuie în univers”, afirmă Dr. Hameroff. „Dacă un pacient este resuscitat, informaţia cuantică revine în microtubule şi pacientul spune «am avut o experienţă aproape de moarte»”, mai adaugă cercetătorul.
Adevarul iese usor, usor, la iveala. Oamenii de stiinta mai descuiati reusesc sa gaseasca calea spre adevarata stiinta. Nu o sa mai dureze mult pana cand tot mediul academic o sa accepte existenta unui Univers viu, inteligent care se afla nu numai in exterior ci si in interiorul nostru.

sursa: http://www.news.com.au
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu