duminică, 7 aprilie 2013

NASA - Extraterestrii ar distruge omenirea pentru a proteja alte civilizatii

Un grup de cercetatori afiliat la NASA a elaborat un raport in care sustine ca extraterestrii ar distruge omenirea ca urmare a pericolului pe care aceasta il reprezinta pentru alte civilizatii. Faptul ca poluam planeta ne poate aduce in fata unui razboi interstelar. Extraterestrii ar putea decide sa ne elimine doarece dezvoltarea noastra ar fi prea haotica si am reprezenta o amenintare mult prea mare pentru Univers.
Dupa parerea acestora contactul cu o civilizatie extraterestra ar putea fi de trei categorii: benefice, neutre sau nocive.
In prima categorie este pusa posibilitatea ca umanitatea sa contacteze civilizatii extraterestre benefice de pe urma careia sa beneficieze, in efortul ei de a rezolva probleme precum saracia, bolile si foamea.
In a doua categorie este inclusa varianta de a intalni fiinte neutre care ar fi total diferite de noi, iar comunicarea cu acestea nu ar aduce nici beneficii, dar nici probleme.
În cel mai negru scenariu, extratereştrii ar putea decide să distrugă specia noastră pentru a proteja altele. "Compoziţia atmosferică a Pământului poate fi detectată de pe alte planete, iar dacă civilizaţiile extraterestre vor ajunge la concluzia că reprezentăm un pericol prin comportamentul nostru distructiv, ar putea decide să ne distrugă", susţin cercetătorii.
Un scenariu ar fi ca omenirea sa invinga entitatile extraterestre, pentru ca mai apoi sa faca un pas urias in evolutia ei ca specie. Dupa parerea acestora, oamenii ar trebui sa fie prudenti in a cauta modalitati de comunicare cu eventualele civilizatii extraterestre din Univers.

Nu stiu daca am dreptate, dar observ ca NASA ia foarte mult in calcul varianta unui atac din spatiu. Oare ni se pregateste ceva sau aceste mesaje sunt doar niste tertipuri pentru a ne face sa evitam un eventual contact cu alte entitati extraterestre? Parerea mea este ca extraterestrii stiu de existenta noastra de foarte mult timp, iar cei de la NASA stiu de existenta lor. Daca ar fi avut intentii agresive ne-ar fi ras de pe fata pamantului de acum cateva mii de ani. Nu cred ca ne-ar mai fi lasat sa avansam tehnologic pentru a ne ataca. De ce ne-ar ataca o fiinta interdimensionala avansata daca ar sti ca de fapt moartea nu exista? Banuiesc ca la nivelul lor de intelegere ar cunoaste faptul ca Universul este multidimensional si ca TOTUL ESTE UNU si nu ar rezolva cu nimic sa atace pe cineva, pentru ca s-ar ataca pe ei insisi

Contactele extreterestre sunt din ce in mai dese asa ca cei de la NASA isi fac temele si baga frica in noi, asa cum au facut mai tot timpul. Si asta pentru ca frica este cea mai eficienta metoda de control.

sursa: http://www.guardian.co.uk

7 comentarii:

 1. Eu cred ca cu asemenea declaratii aberante al ocultistilor nu fac altceva decat sa trezeasca si mai mult constiintele adormite ale oamenilor care pe zii ce trece este din ce in ce mai evident

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Privită în spectrul electromagnetic (banda radio şi microunde) din spaţiile îndepărtate Pământul se vede ca o stea a cărei „luminozitate” este în creştere. Miliardele de emiţătoare (radio, tv, tel. mobile, balize, etc.) tulbură eterul până la mari depărtări cu vacarmul informatic generat de omenire. Nişte fiinţe evoluate tehnic vor ştii că o asemenea civilizaţie (ca a noastră) se dezvoltă haotic şi e pe punctul de aşi tăia craca de sub picioare. Şi e posibil să intervină, dar nu din altruism, pentru că nimeni nu-şi va consuma timpul, energia şi resursele, doar ca să vină din hăurile cosmice şi să ne spună că suntem suficient de proşti încât ne putem autodistruge. Ei vin cu un scop anume şi spre binele lor.

   E un fapt logic că dacă există viaţă inteligentă de miliarde de ani în Galaxie, atunci habitatul galactic este împărţit de mult timp în zone de influenţă şi există concurenţă în a ocupa noi areale cosmice. Dacă facem parte deja din „gospodăria cosmică” a unei civilizaţii atunci aceasta va avea interesul să evoluăm conform planurilor pe care ei le au cu noi. Ei ne pot proteja de alte civilizaţii rivale, iar sistemul solar şi planeta Pământ au fost amenajate prin intervenţia lor spre a fi propice menţinerii vieţii. La fel de posibil au avut un aport la îmbunătăţirea rasei umane cu mii de ani în urmă şi dacă nu le va conveni gradul de degenerare al speciei actuale, probabil vor interveni (din nou) spre ai reda vigoarea de altădată.

   Să nu spuneţi că exagerez pentru că hrana chimizată, radiaţiile, poluarea şi (mai ales) imoralitatea (incestul şi „viciile moderne”) au făcut ca rasa umană să degenereze. Vă închipuiţi oare cum arăta un strămoş dac, căruia trebuia să i se potrivească pe mână acele brăţări dacice, brăţări care pentru noi (oamenii moderni) ne sunt prea mari şi dacă le-am purta pe picioare? La fel de impozant era şi împăratul roman de origine tracă, numit Maximim Tracul (235-238 e.n.) care avea 2,40 metri înălţime şi consuma zilnic câte 18 Kg de carne şi 27 litri de vin (conform lui Teodor Filip din cartea „Dacia ascunsă”).
   Faţă de acei oameni noi suntem nişte pricăjiţi şi nu poate contesta nimeni faptul că specia a involuat şi nu a evoluat, aşa cum s-ar crede. Iar dacă acelor extraterestrii nu le vom fi pe plac nu e imposibil să păstreze un număr de oameni cu genetică mai pură, iar restul… potopul. Oare nu din acelaşi motiv a dispărut subit omul de Neanderthal acum 20 de milenii? Situaţia s-a repetat în urmă cu 4500 de ani, când, din civilizaţia care ne-a precedat, au fost salvaţi doar Noe şi descendenţii lui.

   Dacă „ei” au asemenea planuri cu noi, e clar că le vor pune în aplicare în secret. La fel ar proceda şi nişte fiinţe care sunt intruse în zona cosmică a sistemului solar, acţionând într-un areal care nu le aparţine. În acest caz doar cei care ne-au creat şi sunt „stăpânii de drept” ai sistemului solar ne mai pot salva.

   Altă alternativă vine din concepţiile spirituale, care spun că acest univers şi lumea materială reprezintă o iluzie mentală, din care nu se poate evada decât prin iluminare (stări de conştiinţă modificată). În acest caz extraterestrii sunt creaţi de mintea noastră, care tinde să scape de sub control şi transformă totul într-un coşmar apocaliptic, situaţie din care numai credinţa şi Dumnezeu ne pot salva.

   Ștergere
 2. SAntem o molecula intr-un ocean, nu putem periclita universul, cica ne distrug ET, este vrajeala SUA, apoi vin americani si ne salveaza , dupa ce tot ei simuleaza atacul,,,,, si vor fi incontinuare tot sefii si politia planetei, asta spera ei sa faca, dar nu cred ca le va reusi planul nemernic si de data asta

  RăspundețiȘtergere
 3. Există şi o valorificare manipulatorie a informaţiilor despre OZN, dar există şi ceva serios (real) în aceste manifestări. În cartea sa „Marele Arhitect al Universului” (Ed. RAO, 2012) Ştefan Mâşu deosebeşte trei tipuri de civilizaţii posibile, după capacitatea lor de a controla energiile. În această clasificare noi suntem o civilizaţie de gradul zero, care „are la dispoziţie toate condiţiile de a se autodistruge”.

  O civilizaţie de tipul III, care poate folosi energia unei întregi galaxii, ne va ignora (aşa cum ignorăm noi furnicile) existând riscul să ne calce în picioare pentru simplul motiv că le stăm în cale.

  Civilizaţiile de gradul I sau II (care pot controla energia stelelor şi pot amenaja sisteme solare) ne vor trata funcţie de planurile lor de explorare şi nu este imposibil să râvnească Pământul, ştiut fiind că spaţiile propice vieţii sunt rare în univers.

  Şi cum credeţi că ne va privi o civilizaţie avansată văzând stadiul precar de conştiinţă al oamenilor, care se războiesc pentru resurse şi hrană, care se ceartă pentru fleacuri politice şi se diferenţiază în atâtea secte religioase, fără să încerce să găsească un numitor comun care să-i unească ? E clar că trebuie să mai urcăm o treaptă pentru a fi luaţi în seamă de civilizaţiile avansate. Măcar să depăşim acest stadiu primitiv numit capitalism, care împarte lumea în stăpâni şi slugi.

  Căci lumea a fost făcută pentru toţi şi aşa cum Soarele nu poate fi stăpânit de un singur om, nici pământul, nici apele, nici munţii şi pădurile nu pot fi deţinute de cineva în nume personal. Ele trebuie să fie proprietatea tuturor, să fie administrate în numele obştei şi spre binele întregii societăţi.

  Dacă omenirea nu va fi capabilă să depăşească egoismul şi avariţia nu-i imposibil să fim desfiinţaţi de EI, dacă nu cumva ne vom distruge singuri în următorul secol.

  Rămânem cu speranţa că Iisus va salva o mică parte a omenirii (unul din zece mii) după cum a promis acum două milenii şi, prin aceştia, viaţa inteligentă va fi răsădită pe Pământul readus la stadiul de paradis terestru, aşa cum a fost cândva, înainte ca termita umană să-l invadeze fără nici un discernământ.

  RăspundețiȘtergere
 4. chiar si nasa si alte organizatii fac tot posibilul sa ne tina pe loc,deoarece avind contact cu alte civilizatii o sa aflam alte structuri de societate ce contin foarte multa libertate

  RăspundețiȘtergere
 5. vrem tehnologie,ce mai vrem,foarte multe,da,ele exista de foarte mult pe planeta,nu mai cautati ajutor in spatiu,toate exista aici de mii de ani,numai ca o tin ascunsa noua,de ce,puterea de a avea bogatii si a manipula e un extaz foarte mare

  RăspundețiȘtergere
 6. he he he he he , un blog haios, sf, va pupa mosul:)

  RăspundețiȘtergere