sâmbătă, 20 aprilie 2013

Nevoiti sa ramana pe Terra timp de 12000 ani

O alta enigma deocamdata, dar si cea mai ciudata, o reprezinta triburile Dropa si Ham din Tibet. Ei traiesc in Muntii Baian Kara Ula.
Au fost descoperiti in 1935, dar abia in 1950 prima expeditie arheologica si antropologica din China a ajuns la fata locului si a inceput sa-i studieze. Aceasta, din cauza nenumaratelor conflicte care bintuiau Tibetul. Rezultatele cercetarilor sint tulburatoare.
Membrii triburilor Dropa si Ham formeaza o comunitate de circa 3.000 de persoane, a caror statura nu depaseste 1,20 m . Sint fiinte slabe, fragile, cu oasele delicate si subtiri, cu orbitele foarte mari si cu capacitatea cutiei craniene superioara cu 100 cmc mediei rasei Homo Sapiens.
Analiza sanguina a relevat ca grupa lor de singe este unica in lume, iar in cursul examenelor medicale s-a putut constata ca au un puls situat sub limita normala. Un alt fapt i-a intrigat pe membrii expeditiei chineze: au descoperit mai multe dovezi care sustineau originea extraterestra a acestei minuscule populatii.
La citiva km. de asezarile lor, cercetatorii chinezi au descoperit citeva grote uriase. Conform traditiei, ele erau considerate sacre si nimeni nu intrase in ele de mii de ani.
Trecind la explorarea lor, arheologii chinezi au trecut din surpriza in surpriza.
La inceput au descoperit sute de schelete humanoide care nu depaseau 1 m inaltime, avind cutii craniene uriase, cu capacitatea de 2.500 cmc.Prin cercetarea lor prin metoda Carbon14, virsta acestora a fost estimata la circa 12.000 de ani.
Pe peretii grotelor s-au descoperit desene perfect conservate, care reprezentau fiinte umanoide cu capul protejat de casti sferice si precizau, cu o exactitate uimitoare, pozitia Soarelui, a Lunii si a citorva zeci de stele din perioada de acum 10.000 de ani.O fresca reprezenta o escadrila de mici nave aeriene, apropiindu-se in zbor oblic de muntii terestri.
Însa, surpriza cea mai mare au avut-o doi cercetatori, care au descoperit, in cea mai mare grota, un disc ciudat, asemanator unui LP al zilelor noastre.Continuind sapaturile, a fost descoperit un nr. de 716 discuri de granit, splendid executate si finisate, cu grosimea de 2 cm. Surpriza surprizelor acum vine.
Fiind duse la Beijing, analiza chimica si spectrometrica a aratat ca discurile, sub aparenta granitica, ascund un bogat continut de metale, intre care 40% cobalt si 8% aluminiu, si erau realizate cu mai bine de 12.000 de ani inainte!
Pe ambele parti, toate discurile aveau gravate foarte fin semnele unei scrieri total necunoscute. Scrierea pornea in spirale de la un orificiu central, pina la o margine. Dupa o munca indirjita de peste 20 de ani, impreuna cu 4 lingvisti si o echipa de fizicieni, profesorul chinez Tsum-Um-Nui a reusit performanta de a traduce textele de pe toate cele 716 discuri. Acestia au mai descoperit ca fiecare disc are o frecventa proprie de vibratie, ceea ce i-a determinat sa concluda ca ele au fost supuse unor tensiuni foarte inalte.
Cind au citit traducerea integrala, profesorului Tsum-Um-Nui si echipei sale nu le venea sa-si creada ochilor. Înca 3 ani au muncit la reverificarea traducerii.
Academia de Preistorie din Beijing a interzis publicarea traducerii, insa profesorul a trecut peste aceasta interdictie si a publicat lucrarea "Inscriptii spiraloidale", relatind sosirea de nave spatiale care, dupa textul gravat pe discuri, ar fi avut loc acum 12.000 de ani. În incheierea lucrarii, se subliniaza ca stramosii actualelor triburi Dropa si Ham erau reprezentantii unei civilizatiiextraterestre, care au fost nevoiti sa ramina pe Terra, decazind de-a lungul timpurilor, nu numai ca nivel de civilizatie, dar si fiziologic.
Despre aceste incredibile descoperiri s-a vorbit putin. Ceva informatii au fost publicate in revistele "Science et vie","Nature" si "Science Digest". Publicul din România poate afla detalii din cartea "Deocamdata enigme", scrisa de Dan Apostol. Dar iata citeva fragmente din textele respective.
O parte din ele se refera la populatia Ham, care, in momentul aterizarii in Muntii Tibet, si-au accidentat grav navele si nu au mai putut sa le repare sau sa construiasca altele: "Pe Stinca Rosie din Defileul Şerpilor, navele noastre nu au putut ateriza si s-au lovit de stincile din jur, distrugindu-si rebordurile". Despre tribul Dropa scrie: "Dropa au coborit din nori in navele lor aeriene. Şi de 10 ori, pina la rasaritul Soarelui, barbatii, femeile si copiii s-au ascuns in pesteri. Pina cind, in sfirsit, au inteles semnalele care spuneau ca, de data aceasta, Dropa venisera cu intentii pasnice si chemau sa-i ajute, caci navele lor se stricasera".

articol preluat dinhttp://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu