vineri, 19 aprilie 2013

Paranormal - Pestera lui Zamolxe

Exista la noi in Romania o zona unde se petrec lucruri bizare. In acest loc se presupune ca stramosii nostri daci si-au ingropat comorile si unde creste o planta care poate vindeca toate bolile. Planta se numeste polovraca, iar dacii o foloseau pentru a se vindeca de multe boli si rani de razboi. Zona respectiva este recunoscuta pentru faptul ca aici s-a ascuns Tudor Vladimirescu, el nefiind ucis de catre eteristi, ci a supravietuit, traind  mai apoi intr-o manastire, nestiut de nimeni.
Pestera Polovraci, caci despre ea este vorba, este situata intr-o zona energetica, extrem de sensibila, a Romaniei. Multi spun despre ea ca ar fi o poarta magica spre alte taramuri, asta si din cauza ca aici s-au intamplat multe fenomene paranormale.
Cirezi de vaci au disparut din acest loc precum si bucatele de pe mesele soldatilor ce apucau a servi masa in zona pesterii. Localitatea Rasnov se spune ca a fost construita pe un fost lacas de cult vechi de peste 7000 de ani.
Biserica din stanca de aici este una dintre cel mai vechi lacase de cult crestine din tara, avand si acum urme ale dacilor pe peretii din spate. Localnicii povestesc ca noaptea, in biserica, se aud coruri si cantece superbe dar ca sunt cantate intr-o limba pe care nu o inteleg, probabil limba daca.
Un reportaj facut in 1996 de TVR a scos la iveala un lucru ciudat. Pe camera de filmare, oprita, a operatorului s-au imprimat imagini din pestera cu sfere de lumina pe fundal.
In afara de miturile vechi si de cele religioase ale oamenilor din zona (multe dintre ele fiind exagerate) pestera respectiva este o zona de vortex energetic. O zona in care multe lucruri, pe care noi inca nu le intelegem, se petrec.

sursa: http://www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu