marți, 2 aprilie 2013

Paranormal - Spionajul prin claraviziune

Desi diplomatia a inceput usor, usor sa ia locul agresiunii directe, neincrederea dintre liderii statelor lumii a dus spionajul la un nivel greu de inteles in ziua de azi. Au apus zilele cand spionajul se facea prin agenti gen James Bond sau prin transmisiuni radio codate, asa ca sistemul a fost inlocuit. Clarviziunea a preluat controlul. 
Extracorporalitatea a inlocuit cu succes multe dintre modalitatile vechi ale spionajului. Agentiile secrete au recrutat permanent oameni cu capacitati extrasenzoriale deosebite reusind sa creeze adevarate brese in sistemele de aparare ale statelor, cat si al marilor companii multinationale.
Prin intermediul corpului astral, agentii reuseau sa patrunda in zonele cele mai "fierbinti" si sa vizualizeze cele mai mari secrete. Cercetarile din acest domeniu au ajuns in timp la un nivel foarte avansat. Astfel incat SUA, Rusia, Marea Britanie, Franta, Germania au ajuns practic sa nu mai aiba deloc secrete una fata de cealalta.
Spionajul extrasenzorial a ajuns pana la nivelul in care agentiile puteau comunica cu entitati extraterestre, stabilind contacte de gradul trei.
Tehnica clarvazatorilor curpindea trei faze de formare a maestrilor:

(1)  In prima faza subiectii faceau exercitii de meditatie transcendentala care puteau largi si implini campul constiintei, in armonie cu subconstientul. Tehnica pleca de la presupunerea ca ceea ce impiedica oamenii sa aiba capacitatea naturala de clarviziune este controlul tiranic al constiintei care altereaza activitatea zonelor inferioare si inconstiente, ale mintii.  Metoda este foarte veche si dateaza de secole. Tehnica presupune un minimum de doua sedinte a 20 de minute pe zi sub indrumarea unui instructor.  Pe langa aceste sedinte erau prevazute si alte operatii complementare.


(2) A doua faza presupune ca subiectul sa treaca prin tehnici noninvazive de control si "sincronizare emisferica" a frecventelor din creier (de pilda, a celor relevate prin electroencefalograma). Tehnica aceasta a fost perfectionata la marile universitati din SUA. In interiorul sedintelor au fost incercate numeroase combinatii de frecvente, in dorinta de a reproduce electroencefalogramele constatate la persoanele care manifestau aptitudini paranormale. Astfel s-a reusit simularea situatiilor care puteau induce stari alternative ale constiintei sau "insusiri paranormale" subiectilor inclusi in program.


(3) In a treia faza subiectii isi insuseau roluri in cadrul unor "scenarii" continand un numar de situatii bine definite. Tehnica era pusa in aplicare de catre doua persoane: un medium si indrumatorul sau.  Unul dintre subiecti primea informatii care erau stocate automat in subconstient si erau mai apoi inregistrate printr-un sistem de "procese-verbale". Subiectul propriu-zis nu avea voie sa-si gandeasca pasii urmatori si nici sa faca interpretari, incercand, atat cat putea, sa elimine interventiile constiintei (rationalizari, imaginatie) care deformeaza informatia receptionata. Singurul care avea voie sa interpreteze si sa indice in consecinta urmatoarele obiective de observat era indrumatorul. Tot indrumatorul era cel care nota cele relatate. Multe dintre "procesele verbale" erau desene facute de medium; schite sau simboluri cifrate, care necesitau mai apoi o munca de decodificare.


Aceste tehnici de perfectionare a clarvazatorilor se numeau Controled Remote Viewing (CRV) si faceau ca subiectii sa fie clasificati usor in functie de rezultatele lor la testele ulterioare. In functie de clasificarea lor, clarvazatorii primeau misiuni. Acuratetea tehnicilor CRV  nu era perfecta, dar putea fi crescuta prin mai multi clarvazatori lucrand paralel, in mod independent, la aceeasi misiune pentru ca mai apoi sa compare rezultatele.

Una din problemele survenite odata cu dezvoltarea acestei metode de spionaj a fost faptul ca putea fi folosita impotriva populatiei. Prin acest program SUA, dar si alte state si-au spionat proprii cetateni ceea ce a iscat multe scandaluri.
In SUA in urma unui mare scanda au fost opriti banii catre aceste proiecte, ele fiind oficial inchise. Problema cea mai mare este ca aceste programe continua si in ziua de azi, ele nefiind cunoscute nici de catre unii politicieni si neservind statul ci unele cercuri inalte de interese. In prezent doar Rusia recunoaste public ca deruleaza asemenea proiecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu