joi, 4 aprilie 2013

Profetiile lui Nostradamus despre viitorul Romaniei

Cele mai temute profetii ale lui Nostradamus sunt despre al III-lea Razboi Mondial unde va fi implicata si Romania. Aceasta din urma va fi atacata de vecinii de la est care au subjugat-o timp de 50 de ani. Razboiul va fi dus intre Rusia si tarile din vest.
nostradamusInainte de a fi atacata, Romania va fi devastata economic. Iata profetiile originale:

"Amas s’approche venant d’Esclavonie/ L’Olestant vieux câte ruinera/ Fort desolee vera să Romainie/ Puis la grand flamme estaindre ne scaura", aşa sună catrenul lui Nostradamus. În traducere, aceasta ar suna cam aşa:
"Din Rusia se apropie în masă../ Distrugătorul va ruina acel oraş,/ Violenta distrugere “Românie” va suferi,/ Astfel, flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite".

Aceste profetii au fost decodificate de catre Vlaicu Ionescu un celebru decriptolog care s-a ocupat de descifrarea profetiilor lui Nostradamus. 
Ininte de a parasi Romania de frica acestui mare razboi ce va veni tebuie sa ne gandim ca realitatea este cea pe care o consideram noi realitate. Nostradamus a fost un mare om desi nu a avut darul de a ne proroci prea multe evenimente pozitive, focalizandu-se doar pe cele negative, pe care ce-i drept (pe unele) le-a nimerit.
Atunci haideti sa fim noi niste profeti pozitivi si sa ne prorocim o Epoca de Aur pentru Romania si umanitate. Este posibil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu