joi, 18 aprilie 2013

Senzational!! - Scheletul unui creaturi jumătate om, jumătate felină a fost găsit în Marea Piramidă egipteană

In urma cu trei ani o echipa de arheologi egipteni a scos la lumina ramasitele unui schelet foarte straniu. Este vorba despre un schelet de felina cu cap de om. Scheletul a fost gasit in 1993 de arheologi, care au directionat un robot printr-o gura de aerisire in interiorul Marii Piramide a lui Keops. Dupa ce a parcurs un traseu intortocheat robotul s-a oprit in fata unei usi din marmura.
Arheologii au forat prin usa de marmura si ce au descoperit acolo i-a inmarmurit. In primul rand a fost gasit acest schelet de pisica de mari dimensiuni cu cap de om. Acest animal parea sa stea de paza in fata unei alte intrari. Cand imaginea a aparut pe monitor, cativa dintre specialistii moderni au spus ca aceasta trebuia sa fie dovada concreta ca in vechime au existat fiinte jumatate animal-jumatate om.
Scheletul a fost cercetat timp de 3 ore, imaginile captate fiind trimise la mai multe universitati de prestigiu. Aceasta descoperire nu a trecut neobservata de oamenii de stiinta care au comentat in legatura cu asta."Cunoaştem faptul că egiptenii antici erau, printre altele, şi taxidermişti desăvârşiţi. Ceea ce vedem acum este cel mai probabil una din creaţiile lor, menită să sperie eventualii hoţi", ne spune dr. Jason Hendley, de la Universitatea Oxford.
Dar unii cercetatori in schimb au fost mai sceptici: "Ceea ce mă nedumereşte este faptul că coloana vertebrală a acestei creaturi este ataşată de craniu în mod natural", explică dr. Winston Gorjone.
Revenind la intrarea a doua, expertii si-au deschis drum si au patruns inauntru. Ceea ce au gasit acolo i-a naucit de-a dreptul - o sfera pur si simplu plutea in mijlocul unei camere. Sfera nu era o iluzie optica si nici nu era tinuta de ceva.
Dupa ce a fost raportata aceasta descoperire guvernul egiptean a ordonat incetarea totala activitatii in interiorul piramidei. Casetele video au fost confiscate iar totul a fost tinut in mare secret de catre guvernul egiptean.
Dar sa nu aruncam toata vina pe guvernul egiptean pentru ca acest secret era cunoscut de mai tot mediul academic important, dar nimeni nu a spus nimic. Doar pe data de 19 decembrie 2009 acest secret a iesit la iveala. Prima data foarte timid, publicand niste mici articole, pentru ca in ziua de azi sa fie spus in toata lumea.
Mai jos am sa va redau dialogul dintre un reporter si marele academician dr. Winston Gorjone.

Reporterul: Ce ne puteţi spune despre misterioasa sferă plutitoare găsită în camera secretă?

Dr. Gorjone: Nu am voie să discut public despre ea. În momentul de faţă, sfera aurie este considerată secret de stat de către guvernul egiptean şi ni s-a interzis să discutăm despre ea.
Reporterul: După părerea dumneavoastră, în cât timp ar putea fi aflat secretul bilei plutitoare, şi dacă s-ar reuşi acest lucru, această informaţie ar fi adusă la cunoştinţa publicului?
Dr. Gorjone: În momentul de faţă, sfera se află încă în Marea Piramidă. Din ceea ce mi s-a spus, nu poate fi mişcată. Tehnicienii au încercat s-o disloce din poziţia actuală folosind pistoane hidraulice, dar câmpul de forţă generat de sferă este prea puternic. Ce este ea şi cum a reuşit să rămână suspendată timp de mii de ani este încă un mister.


sursa: http://www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu