marți, 23 aprilie 2013

Top Secret - Cand au ajuns oamenii pe Luna?

Oficial Neil Armstrong a pasit pe Luna in anul 1969. Dar rapoartele neoficiale ne spun altceva. Ne spun un mare secret, un secret socant. Au fost altii inaintea lui Neil care au pasit pe Luna, dar lucrul acesta a ramas ascuns pana in prezent.
Conform lui Vladimir Terziski, cercetator cunoscut in domeniul OZN, nazistii au ajuns pe Luna inaintea americanilor. Cu ajutorul farfuriilor zburatoare construite de ei, nazistii au reusit sa aselenizeze inainte chiar de al doilea Razboi Mondial. Dar acestia nu s-au multumit cu Luna, asa ca au ajuns si pe alte planete din sistemul nostru solar.
Vladimir Terziski ne mai spune inca un secret si mai socant... britanicii au ajuns primii pe Luna, in secolul al-XIX-lea. Toata tehnologia secreta ce tine de antigravitatie a fost cunoscuta inca din secolul al-XIX-lea, asa ca britanicii au putut sa construiasca aparate de zbor cu care sa ajunga in spatiu.
Dupa opinia acestui om si Vaticanul detine o asemenea tehnologie, trimitand in mod constant oameni in spatiu.
Este cunoscut faptul ca nazistii au aselenizat inaintea americanilor. Ar fi fost culmea ca ei sa nu faca asta in conditiile in care stapaneau antigravitatia si construiau farfurii zburatoare capabile de zboruri interstelare. Dar ca britanicii au facut asta cu mult inaintea nazistilor este ceva socant. Desi gandesc ca multe guverne au avut acces la tehnologii extrem de avansate foarte devreme.
Daca aceste informatii sunt adevarate vom vedea in timp, asta deoarece secretele nu pot fi tinute o vesnicie. Mai devreme sau mai tarziu vor iesi la iveala. Pana atunci pastrati-va mintea deschisa.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu