vineri, 12 aprilie 2013

Top Secret - Datoriile ascunse ale Germaniei

Stim cu totii situatia Greciei sau a Ciprului, Spaniei, Portugaliei, Irlandei, etc. Sunt niste tari pline de datorii care si-au finantat prosperitatea prin imprumuturi. Tari cu o economie dezastruoasa in care capitalismul a esuat.
Argentina are si ea o economie, care pana prin anii 80 a fost infloritoare, dar care de prin anii 90 a clacat. Vazand tarile astea te gandesti ca sistemul asta de economie nu este viabil. Dar oare Germania cum reuseste sa supravietuiasca fiind in continuare o tara prospera?
Germania, este lidera incontestabila a Europei. Are cea mai mare economie, este printre cele mai stabile economii, are printre cele mai mari venituri pe cap de locuitor. Aceasta tara pare oarecum sa faca regulile in Europa. Investitiile sale imense in mai toate economiile europene fac ca regulile jocului din economie sa fie facute de Germania. Cele mai mari datorii pe care Grecia, Cipru, Spania, Portugalia sau Irlanda le au, le au catre Germania.
Nimeni, in schimb, nu a vorbit pana acum de datoriile pe care Germania le are fata de tarile pe care le-a ocupat in cel de-al II-lea Razboi Mondial. Nemtii au ocupat Grecia si au secatuit-o de resurse, lasand tara sa saraceasca. Germania a mai contract datorii imense din Cehoslovacia, Bulgaria, Ungaria, Romania, plus ca a jefuit tari precum Iugoslavia, Polonia sau Rusia.
Rusii si-au recuperat banii furati cu varf si indesat, jefuind si ei la randul lor Germania in contraofensiva lor catre Berlin. In schimb, tarile celelate au ramas sarace, lipsite de cantitati imense de bani si aur. Tari care mai apoi au fost lasate de izbeliste de catre Occident, in fata colosului Sovietic, devenind parti ale fostei Cortine de Fier. Desi indatorata pana peste cap Germania s-a facut ca uita de datoriile pe care ea si le-a facut intre timp.
Dupa ce s-au eliberat de sub Cortina de Fier a comunismului, tarile estice au trecut printr-o situatie economica critica, fiind nevoite sa privatizeze aproape pe nimic companii imense din sectoarele lor economice. Si cine credeti ca a fost principalul beneficiar din toata aceasta miscare?.... Germania. Companii germane au preluat imense combinate industriale ale tarilor proaspat democratice.
Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Grecia, Cipru sau Tarile Baltice s-au laudat ani la rand cu investitiile pe care companiile germane le faceau in industria lor, dar si cu datoriile cu dobanda mica accesate tot de la nemti. Tot aceleasi companii germane care cu mai mult de 50 de ani in urma practic jefuiau de resurse acele tari acum erau companii care investeau in aceste tari devenind in acelasi timp si creditoare.
Nu stiu daca v-ati dat seama, dar companiile germane au investit si au creditat aceleasi tari pe care cu ani in urma le jefuise... probabil cu aceeasi bani furati. Curioasa treaba, nu-i asa? Acum grecii, cipriotii, ungurii, polonezii, tarile baltice sau chiar romanii sunt datori vanduti Germaniei, care deja face regulile in economiile acestor tari supraindatorate pentru a se asigura ca va primi banii inapoi.
De ce oare Comunitatea Europeana nu se sesizeaza? Nu se sesizeaza pentru ca nu vrea. Lucrurile sunt stiute si fac parte din planul de subjugare a Europei. Oculta Mondiala doreste sa construiasca un stat multinational din Uniunea Europeana. Dar tarile europene nu prea vor (au si motive). Cum aceste tari nu vor... vor fi obligate, iar datoriile pe care aceste tari le au le fac sa nu aiba alte alternative.
Acum tabloul european devine limpede. Razboaiele mondiale au fost create pentru ca tarile europene sa fie jefuite si sa saraceasca, pentru ca mai apoi sa ceara ajutor. Ajutor care va veni tot de la cei care i-au jefuit. Acesta este planul perfect al Ocultei Mondiale iar Germania este pionul principal care se vrea regina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu