marți, 9 aprilie 2013

Top Secret - Gurul indian din viata doamnei de fier, Margaret Thatcher

Lumea a avut putini lideri autentici. Majoritatea au fost doar niste papusi manevrate din spate de "papusari ascunsi". Dar au fost si cativa lideri care si-au luat meseria mai in serios devenind ei insisi stapani peste deciziile lor.
Margaret Thatcher a fost un adevarat lider al Marii Britanii, deciziile ei fiind putin alterate de catre "papusarii oculti". Timp de 11 ani, Margaret Thatcher a fost de neclintit in fotoliul ei de sef al guvernului britanic. Sub conducerea ei Marea Britanie a prosperat redevenind o putere mondiala dupa caderea pe care a avut-o dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial.
Putini stiu ca o intalnire secreta cu un mistic indian i-a schimbat total perceptia pe care aceasta o avea despre viata, facand-o sa devina o persoana foarte puternica. In 1975 un guru a fost prezentat in biroul lui Margaret Thatcher. Acest guru era cunoscut ca sfatuitor al multor lideri precum Nancy Reagan, Elizabeth Taylor sau sultanul Bruneiului. Misticul indian a cerut o întâlnire cu doamna de fier şi spre surprinderea oficialului indian, aceasta a acceptat.
Dupa intrevederea cu gurul indian, aceasta a ramas impresionata de puterea de care dadea dovada incat a acceptat a doua intalnire. Iar la a doua intalnire Margaret a venit imbracata intr-o rochie rosie, avand la mana un talisman cu insemne esoterice.
Intr-una din intrevederi gurul indian i-a inmanat acesteia cinci bucati de hartie si i-a cerut sa scrie cate o intrebare pe fiecare dintre ele, pentru ca mai apoi sa le impatureasca. Desi sceptica la inceput Margaret Thatcher a acceptat sa scrie intrebarile iar indianul, care intrase intre timp in stare de transa, i-a ghicit toate intrebarile de pe foile impaturite.
"La a patra întrebare a început să îl considere pe Chandraswamy ca pe un om cu adevărat sfânt. Chandraswamy era ca un guru triumfător, şi-a scos papucii şi s-a aşezat pe canapea în poziţia lotusului. Eu eram consternat dar doamna Thatcher părea că aprobă gestul. Ea a pus mai multe întrebări şi răspunsul lui Chandraswamy la fiecare dintre ele a copleşit-o", a povestit martorul la întrevedere. Mai apoi misticul a oprit intrevederea pe motiv ca soarele a apus si nu mai poate continua.
Intrevederile dintre cei doi au continuat si dupa cum noteaza presa: “nu se ştie cât de mult a influenţat această misterioasă întâlnire ascensiunea ei, dar de atunci ea a intrat în cea mai puternică perioadă”.

sursa: http://www.independent.co.uk/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu