marți, 16 aprilie 2013

Top Secret - Intalnirea de gradul trei intre Eisenhower si o rasa de extraterestri

Lordul Clancarty, cunoscut mai mult sub numele de Brinsley Le Poer Trench, unul dintre primii care au scris despre OZN, a discutat cu un pilot de incercare al aviatiei militare americane, colonel in retragere, care a sustinut ca fusese de fata la Muroc in timpul vizitei lui Eisenhower. "Pilotul spune ca a fost unul dintre cei sase martori ai intalnirii ", i-a spus lordul Clancarty unui reporter. "Au aterizat la baza cinci nave extraterestre. Doua erau in forma de trabuc, iar trei in forma de farfurie. Extraterestrii aduceau a oameni, dar nu prea mult", a spus el, adaugand ca aveau aceleasi proportii ca oamenii si puteau respira atmosfera noastra. Nu au spus de unde veneau. Extraterestrii vorbeau englezeste si se presupune ca l-au informat pe presedinte ca doreau sa initieze "un program de educare" pentru oamenii de pe Pamant, pentru ca omenirea sa devina mai constienta de prezenta lor aici.
Eisenhower, enervat, le-a spus ca nu credea ca lumea era pregatita si ca o asemenea dezvaluire ar fi creat o situatie foarte dificila pentru toti. Dupa spusele pilotului de incercare, extraterestrii au parut sa inteleaga. Ei au aratat ca vor continua sa aiba contacte izolate cu oamenii. A urmat o demonstratie a capacitatii lor de a contracara gravitatia si de a-si face nava invizibila. "Acest lucru l-a tulburat foarte tare pe presedinte", a spus pilotul, "pentru ca atunci niciunul dintre noi nu-i mai putea vedea, desi stiam ca erau acolo".
Printre celelalte persoane prezente s-au numarat Franklin Allen de la Trustul de Presa Hearst, cardinalul James MacIntyre, episcop si sef al Bisericii Catolice din Los Angeles, si Edwin Nourse de la Brookings Institution (care fusese consilierul financiar al presedintelui Truman). Se spune ca numai verificarea de securitate a celor prezenti ar fi durat cam sase ore.
Oricare ar fi fost adevarul, Eisenhower, care se aflase in compania prietenului lui Paul Roy Helms la Smoke Tree Ranch din Palm Springs, oficial pentru o partida de golf, "a disparut" patru ore in ziua de 20 februarie, producand haos cand nu s-a prezentat la o conferinta de presa. Explicatia oficiala? Lui Eisenhower ii cazuse o plomba si fuses nevoit sa se duca la unul dintre dentistii locali. Nu a aparut niciodata vreo dovada (de pilda, in inregistrarile Casei Albe) conform careia chiar ar fi fost la dentist.

extras din cartea... "OZN - Armata si Serviciile Secrete de Timothy Good"

2 comentarii:

  1. Este adevarat, pentru ca nu s-a vrut sa se afle adevarul, pt. ca noi, populatia planetei nu trebuie sa stim de existenta altor civilizatii, pt ca astfel "conducatorii" lumii ar pierde mult din puterea de manipulare a maselor.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce mai,sa se spuna odata care este rolul oamenilor pe pamant,sa se faca cunoscuta odata tehnologia spatiu,timp,antigravitatie si calatorii galactice,sa de faca cunoscut de ce suntem studiati de alti sateliti care sint in jurul pamantului care nu sint construiti de nici o tara din lume,alimentele,apa si alte produse de ce sint modificate genetic,da suntem manipulati ptr un anumit interes,eu consider ca nu suntem singuri in aceasta galaxie,si nu odata in trecutul istoriei noastre am primit ajutorul,dar sint multe persoane influente care stau in virful piramidei ce vor sa controleze totul ca noi sa nu observam adevarata realitate a manipulari lor,daca ne=am trezi vom vedea o adevarata revolutie a transformari omului,iar ei vor deveni inutili

    RăspundețiȘtergere