miercuri, 17 aprilie 2013

Uluitoarele afirmatii ale unor cosmonauti - Exista ingeri printre noi... Video

Exista oare ingeri sau entitati angelice? Un grup de cosmonauti din Rusia ne raspund afirmativ la aceasta intebare. Cosmonautii Leonid Kizim, Oleg Atkov, Vladimir Solovyov, Svetlana Savitskaya, Igor Volk şi Vladimir Jannibekov se aflau in statia spatiala si efectuau experimente de laborator. In acest timp acestia au vazut un gaz de culoare portocalie care in scurt timp invalui intreaga statie spatiala.
Dupa cateva momente au aparut sapte siluete in spatiu. Acestea semanau cu oamenii doar ca aveau corpuri mai inalte si mai mari si posedau aripi precum ingerii. Intamplarea a fost rapid raportata catre Pamant, dar a fost ascunsa. La intoarcerea pe Pamant cosmonautii au fost suspusi unor teste amanuntite care au aratat ca acestia erau perfect sanatosi.
Asemenea intamplari au mai avut loc. John Pratchett, inginer la telescopul Hubble, a afirmat ca a observat deseori asemenea entitati pe orbita Pamantului. In 26 decembrie 1994, telescopul Hubble a facut fotografii în care apăreau din nou îngeri deasupra unor oraşe. Aceste imagini au fost ascunse si ele de ochii publicului (conform celor din conducere oamenii trebuie sa cunoasca doar faptul ca este criza si ca alimentele si energia se scumpesc permanent). O parte dintre imagini au intrat insa pe mana presei care le-a facut publice.
Conform pilotilor de la fortele aeriente americane asemenea aparitii sunt inregistrate permanent. Uneori, acestia au simtit cum o mana imensa pune stapanire pe aparatul pilotat de ei. Cercetarile facute au aratat ca circa 15% au avut asemenea experiente.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu