miercuri, 8 mai 2013

A fost descoperita "Atlantida Braziliei" la 1.500 de kilometri de Rio !

Cercetătorii brazilieni anunţă că au descoperit „Atlantida Braziliei” la 1.500 de km de Rio!Tot mai multe dovezi par sa sustina faptul ca in trecut a existat un continent care s-a scufundat. Atlantida este numele care suscita atata pasiune in randul oamenilor de stiinta, dar si al arheologilor din toata lumea. Multa munca a fost depusa pentru gasirea acestui continent disparut.
Dupa cum stiti se presupune ca pe acest continent ar fi existat o civilizatie infloritoare, mai dezvoltata chiar decat civilizatia actuala. Cercetand traditiile si monumentele exceptionale (piramidele din Egipt, din Bosnia, din China, din Mexic si multe alte temple ce se gasesc pe toata suprafata Pamantului) rezulta faptul ca acea civilizatie fenomenala din trecut nu s-a regasit doar pe un continent, ea acaparand tot globul.
Revenind la descoperirea de langa Brazilia, cercetatorii afirma ca au descoperit ramasitele unui continent ce s-a scufundat in ape pe masura ce Africa si America de Sud s-au despartit acum 100 de milioane de ani in urma, ducand la aparitia Oceanului Atlantic.
Geologii au descoperit granit in mosterele colectate acum doi ani in timpul unor operatiuni efectuate in zona "Elevacao de Rio Grande", un munte subacvatic ce se gaseste in apele braziliene si internationale. Granitul este considerata o roca continentala.
"Aceasta ar putea fi Atlantida Braziliana. Suntem aproape siguri, dar trebuie sa ne intarim ipoteza. Vom avea recunoasterea stiintifica definitiva in cursul acestui an, dupa ce vom efectua operatiuni de forare in regiune pentru a colecta mai multe mostre", a declarat Roberto Ventura Santos, oficial in cadrul Servico Geologico do Brasil, pentru site-ul brazilian G1.
Luna trecuta, ipoteza geologilor care au studiat aceasta zona le-a fost sustinuta de descoperirea unei formatiuni geologice subacvatice aflate la mare distanta de coasta braziliana. "Am inceput sa intelegem ca aceasta zona ar putea fi o regiune din continentul care a disparut in ape acum cateva milioane de ani" a concluzionat Ventura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu