marți, 21 mai 2013

Calea spre evolutie


Cand ne intalnim cu alte persoane ca sa incepem conversatiile si sa ne scriem viitoarea noastra poveste, ma intreb daca putem cadea de acord asupra catorva obiective comune. Iata-le pe ale mele. Se potrivesc cu ale tale? In ceea ce ma priveste, sper ca noua noastra poveste va produce rezultatele de mai jos...
  1.  Acceptarea, in sfarsit, a adevaratei identitati a tuturor oamenilor, ca aspect al individualizarii Divinitatii.
  2. Adoptarea de catre tot mai multi oameni - in cele din urma de milioane de oameni - a adevarului privind Unitatea formelor de viata si a umanitatii.
  3. Intelegerea motivelor pentru care ne aflam pe Pamant; limpezime in privinta agendei sufletului.
  4. Sfarsitul saraciei abjecte, al mortii prin infometare si al exploatarii in masa a oamenilor si resurselor de pe Pamant de catre cei aflati in pozitii de putere, economica si/ sau politica.
  5. Sfarsitul distrugerii sistematice a mediului pe planeta.
  6. Sfarsitul dominarii culturii de catre un sistem economic inradacinat in concurenta, in detrimentul cooperarii si al urmaririi permanentea cresterii economice.
  7. Sfarsitul luptei nesfarsite pentru Mai Mare/ Mai Bine/ Mai Mult.
  8. Sfarsitul tuturor limitarilor si discriminarilor care tin pe oameni in loc - indiferent daca este vorba de domeniul locuintelor, de locul de munca sau propriul pat.
  9. Asigurarea, in sfarsit, a unei oportunitati - cu adevarat egala - pentru ca toti oamenii sa se ridice la cea mai inalta expresie a Sinelui.
  10. Institutirea ajustarilor sociale nu de dragul "corectiei sociale", ci ca demonstratie vie, palpabila, a ceea ce suntem cu adevarat ca specie.
articol preluat din cartea "Furtuna de dinaintea Linistii" de Neale Donald WalschNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu