joi, 16 mai 2013

Ce credea Albert Einstein despre OZN-uri

OZN-urile ne-au fascinat dintotdeauna. Ne-au facut sa visam sau sa ne infricosam in ceea ce priveste  entitatile care le conduc. Rapirile unor oameni nevinovati sau intalnirile angelice cu alte entitati ne fac sa avem pareri impartite despre aceste obiecte si despre conducatorii lor.
Dar de unde vin aceste obiecte? Conform marelui fizican Einstein "Farfuriile zburatoare exista si vin din Cosmos: ele apartin unui popor de oameni plecati de pe Terra acum 20.000 de ani". Suna bizar aceasta afirmatie, dar are logica ei.
Sa nu uitam ca majoritatea marilor constructii antice (piramidele de pe tot cuprinsul Pamantului, sfinxul si multe alte mari temple) par sa fi fost construite acum 20.000 de ani in urma. Fiind construite atat de precis si la o scara atat de mare ne face sa credem ca cei care le-au facut au avut acces la o tehnologie foarte avansata, chiar mai avansata decat ce avem noi in prezent.
Toate acestea ne fac sa credem ca acum 20.000 de ani in urma a existat o civilizatie mai avansata decat cea din prezent, iar Albert Einstein stia acest lucru. Faptul ca el a facut aceasta afirmatie inseamna ca avea cunostinete temeinice cu privire la acest fapt si a vrut sa ne transmita un mesaj.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu