miercuri, 15 mai 2013

Cine l-a ucis pe Kennedy ? - dezvaluiri uluitoare

Au trecut 50 de ani de la asasinarea fostului presedinte american John F. Kennedy, iar uciderea sa inca a ramas la stadiul de mister. Un renumit strateg republican face destainuiri uluitoare.
Conform lui Roger Stone (strategul republican), Lyndon B. Johnson a aranjat asasinarea lui Kennedy. Acesta mai sustine ca are si dovezi in acest sens, pe care le face publice in cartea sa "Omul care l-a ucis pe John F. Kennedy - procesul impotriva lui LBJ", scrie http://www.dailymail.co.uk .
In carte, Roger Stone ne spune ca Richard Nixon si Lyndon B. Johnson au avut o relatie cu Jack Ruby, asasinul lui Lee Harvey Oswald, cu mai multi ani inante de a-l ucide pe Oswald in subsolul politiei din Dallas, in 1963.
Stone ne arata in cartea sa ca Johnston a gestionat coloana oficiala a lui Kennedy de la Dallas, cerand ca aceasta sa treaca in dupa-amiaza acelei zile nenorocite de noiembrie prin Dealy Plaza.
Adevarat este ca uciderea lui Kennedy de catre Oswald  a fost o minciuna frumos spusa. Dar adevarul este ascuns... ascuns de oculta mondiala care si-a facut jocurile prin intermediul lui Lyndon B. Johnson si Nixon. Faptul ca oamenii isi doresc adevarul si ca au mirosit ca totul a fost doar o sarada face ca vina sa cada pe umerii lui Lyndon care este deja mort.
Este usor sa plasezi vina pe altul, iar oculta mondiala nu se sfieste in a folosi oameni de mare importanta pentru a face asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu