duminică, 12 mai 2013

Declaratie surprinzatoare - SUA colaboreaza cu extraterestrii

Pare o stire fantastica dar daca ne gandim la omul care a facut aceasta marturisire tindem sa ii oferim ceva credibilitate. Zilele acestea fostul ministru al apararii din Canada, Paul Hellyer, a afirmat ca exista cel putin doi extraterestri care colaboreaza cu guvernul american in cadrul unui proiect  ce vizeaza transferul catre SUA a unor tehnologii extraterestre.
Dezvaluirea a fost facuta cu ocazia evenimentului public "Zilele Dezvaluirii" care s-a desfasurat in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013. Paul Hellyer a mai adaugat faptul ca exista mai multe specii de extraterestri ce au vizitat si continua sa viziteze Pamantul, amintindu-i pe cei din Zeta-Reticuli, cei din Orion, cei din Pleiade si pe cei din Andromeda.
Aceasta auditie speciala este considerata a fi cea mai clara confirmare a faptului ca omenirea este vizitata de extraterestri. Conform lui Hellyer complexul militar-industrial mondial impreuna cu grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala si Consiliul pentru Relatii Externe, formeaza asa-numita Cabala. Acesta mai aminteste de faptul ca lumea este condusa de guvernele din umbra, controlate la randul lor de marile familii gen Rockefeller sau Bush.
Hellyer mai afirma ca exista doi extraterestri de tipul "albi si inalti" care traiesc in prezent intr-o baza militara secreta ce apartine Fortelor Aeriene ale SUA. Informatiile acestea i-au fost furnizate de Charles Hall, care i-a povestit cum i-a intalnit si cum a ajuns sa stabileasca o relatie de incredere cu cei doi extraterestri.
Paul Hellyer afirma:  "Asa cum copiii reusesc sa supravietuiasca adevarului ca Mos Craciun nu exista, la fel cetatenii platitori de taxe sunt capabili sa accepte realitatea extinsa a existentei extraterestrilor pe planeta noastra".
"Faptul ca exista civilizatii extraterestre mult mai avansate decat noi poate fi umilitor pentru unii dintre noi, dar acesta este un pas necesar pentru supravietuirea umanitatii".
"Pentru salvarea planetei este necesar ca umanitatea sa renunte la industria petroliera si sa inceapa folosirea energiei curate, regenerabile si gratuite. Desi acest deziderat este capital, actualii conducatori nu doresc sa schimbe nimic, fiind perfect multumiti cu actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilareasca si care nu serveste adevaratei evolutii a umanitatii."
"Congresul SUA este partial responsabil pentru aceasta situatie dezastruoasa in care ne aflam. Tehnologia pentru energia gratuita EXISTA deja, dar este tinuta secreta de catre Cabala". "Rockefeller recunoaste ca scopul acestei "elite" conducatoare este de a instaura un Guvern Mondial compus din membrii Cabalei, care nu este ales de nimeni, si care nu da socoteala nimanui". "Conform domnului Rockefeller, acest plan se afla deja in fazele sale avansate".
Paul Hellyer aminteste ca au existat de-a lungul recentei istorii numeroase ocazii de a face mult bine pentru evolutia umanitatii, dar de fiecare data aceste ocazii au fost irosite fiind "deturnate" de interesele Cabalei.
Auditia publica a avut loc la data de 3 mai 2013, in cadrul zilelor Publice pentru Dezvaluiri "UFO Citizen Hearings on Disclosures", care s-au desfasurat in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013.

sursa:  http://roaim.net.tf/?a=articles&p=819

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu